Widziany / widziana

Pozdrowienia dla czerwonej 159 sw widzianej dziś kolo Lidla na Jana Pawła ok godziny 17. Co prawda ja zauważyłem kierownika jak mi machał :D.. alfa marzenie gratulacje

Pozdrawiam srebrną 166 2.4 JTD na rej. LU 58***, forumowe ramki. Widziana zaparkowana na Okrzei. Pozdrawia weekendowy sąsiad z okolic Okrzei 5, czerwona 159 :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Kolejne pozdrowienie dla kolegi w srebrnej 159, jechaliśmy chwilę razem w okolicach zamku, na światłach pogadaliśmy... Napisz na priv, powiem parę słów...

Pozdrowienia dla czerwonej 159 sw widzianej dziś kolo Lidla na Jana Pawła ok godziny 17. Co prawda ja zauważyłem kierownika jak mi machał :D.. alfa marzenie gratulacje

Dzięki Dewos
...staram się machać wszystkim, nie tylko forumiarzom LKAR-u :P

Ostatnia edycja:
srebrna 147 na ramkach chyba, pędził żem jak szalony to nie widzioł dokładnie

na spółdzielczości pracy widziana około 17, na tej dojazdówce do komisów (pewnie chciał wstawić bo sie psuje)

Pozdrowienia dla kierowcy zielonej AR 145 LUB.... na ramkach forum widzianej wczoraj po 16 w Kielcach na ul. Radomskiej zawracała w kierunku Galerii Echo. Jechałem pasem obok AR 156SW :)

kto to dzis mi mrygnal przy wjezdzie na autostrade ze 159 SW chyba granatowej w Dębicy ok. godz.15. Nie widzialem blach bo patrzylem czy sa ramki. Ja pomachalem nie wiem czy widziales. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam pania w niebieskiej gt wczoraj okolo 20 na swiatlach przy orlenie.na pilsudzkiego

Ja również pozdrawiam Panią z postu wyżej :) widziana ok 18-19 na parkingu przy Lwowskiej :)

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej Alfy 156 na blachach RNI. ... widzianej w Świdnikoło stadionu:)

Pozdro dla kierownika czarnej 159 SW na blachach LSW. ..... I klubowych ramkach widzianej w swidniku kolo szpitala jechałem za tobą około 16 audi A6 :-D :-D

Pozdro dla czarnej 156 na ramkach, parkującej dzisiaj pod basenem na Łabędziej około 17 :)

Dzięki i również pozdrawiam, za późno zobaczyłem na Twojej GT ramki i przez to nie machałem

Czerwona 156 ze spoilerem wczoraj parking podziemny w plazie, zaparkowałeś/aś obok mnie. Blachy LZ... Pozdrawiam ;)

Przyznać się kto mnie miał dziś w Lublinie na Andersa srebrną 166 2,4 JTD ?? Rejestracja LU 588 AU. Jechałem swoją 166 2,0 i ktoś na forumowych ramkach mi zamrugał awaryjnymi:)

Amortyzatory
Powrót