Ludvigus
Użytkownik
- Auto
- Giulia 2.0TB, 147 1.6 TS
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Byłem tak myć swoją Alfę niedawno było otwarcie tej myjni i była promocja 50gr/min![]()
u nas w Debicy tez ostatnio otworzyli cos takiego i mialem zamiar sie wybrac ale nigdy z tego nei korzystalem i mam pytanie czy oni udsotepniaja tylko Karcher czy jakies inne srodki do mycia tez typu chemia i jakies gabki czy to wszystko we wslasnym zakresie trzeba ?
u nas w Debicy tez ostatnio otworzyli cos takiego i mialem zamiar sie wybrac ale nigdy z tego nei korzystalem i mam pytanie czy oni udsotepniaja tylko Karcher czy jakies inne srodki do mycia tez typu chemia i jakies gabki czy to wszystko we wslasnym zakresie trzeba ?
Wada jest taka, ze zanim tam dojedziesz to Twoje zawieszenie dostanie na Przemyslowej zdrowo po d***
Liczę też na zniwelowanie pier....nych studzieniek, bo to te najbardziej walą po zawieszeniu
Kini, to Ty byles w tym cienkim co mi mrugal kolo reala dzisiaj?![]()