Widziany / widziana

Pozdrowienia dla kierowcy Czarnej 147 na blachach RMI27... , który ustawił sie zaraz za mną na zakazie przy zaporze solinskiej , a następnego dnia ta sama Bella widziana nieopodal, wyżej samotnie zaparkowana przy drodze w lesie :P

Pozdrowienia dla wielu innych Alfaholików, napotkanych podczas tego weekendu w tamtych rejonach , m.in srebrna AR widzianą zaraz przy rondzie w Lesku, mimo starań niestety nie zawsze zdażyłem odmachnąć czy mrugnąć.

Pozdrowienia dla wielu innych Alfaholików, napotkanych podczas tego weekendu w tamtych rejonach , m.in srebrna AR widzianą zaraz przy rondzie w Lesku, mimo starań niestety nie zawsze zdażyłem odmachnąć czy mrugnąć.

Widziałem chęci:) (srebrna AR)

Również pozdrawiam kolegę z AR mijająca mnie w Polańczyku Zdroju w piątek ok 13:50 ( pomachanie i odmachane) :)

Pozdrowienia dla kolegi "mat09" widzianego wczoraj ok. 18:30 wyjeżdzającego z Lidla na krakowskiej. Ja leciałem z góry zielonym Jimnym jak zauważyłeś:P Była łapka, awaryjki i odmrugane:D pozdrawiam jeszcze raz i ciekawi mnie czy wiedziałeś, że to ja czy po prostu odpowiedziałeś na zaczepkę? :P

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla koleżanki widzianej wczoraj około godziny 16 na trasie Głębokie-Cyców. AR 147 na blachach LU. Machane i migane z granatowego Peugeota.

Właśnie przez tego koguta zorientowałem się, że to Maciek :P

Pozdrawiam właściciela/ke AR 156 SW srebnej zaparkowanej dzisiaj pod auchan krasne na klubowych ramkach ;) postawiłem koło kolegi swoją ale kolega chyba dłużej odemnie robił zakupy ;)
P.S.
Oponki to by pasowało zmienić ;)

Wielkie podziekowania dla kolegi mat09 za udzielona pomoc/ a z racji, ze to dzial widziany- to, tak widzialem/ogladalem 159-ke dobra godzine na niepodleglosci;)
p.s zrobilem mape ale pasuje mi jeszcze podmienic na chwile ta nieszczesna przeplywke pzdr:)

Pozdrowienia dla 159'ki po godzinie 15 na powstańców warszawy :] (ja jechałem w kierunku dąbrowskiego) ;)

- - - Updated - - -

Pozdrowienia dla 159'ki po godzinie 15 na powstańców warszawy :] (ja jechałem w kierunku dąbrowskiego) ;)

zdjcie0133a.jpg

Lublin, plac dworcowy , koło 12 wczoraj ;) ??

Maciek, czy to Ty jechałeś w pt ok. godziny 20 obwodnicą Sędziszowa? :D

i pozdrowienia dla 159 SW z ramkami, stojącej na polibudzie w Rze w piątek ok. 22, i 159 RNI lub RMI z ramkami, która skręcała w stronę ul. Cichej (pierwsza droga w prawo zaraz za mostem) około godziny 1-2, nie pamiętam dokładnie, która była :)

Ostatnia edycja:
no a ja Huberta to już cale wieki nie widziałem. Nie zajezdzasz już na Witosa?? Pozdrawiam srebrna 156 2.0 JTS za która pozwoliłem sobie stanac ok.30 min temu na ul.Kolejowej(na wysokości Urzedu Skarbowego)-alfka bez ramek i kolege z czerwonej 147 widzianej na wysokości PKS Dębica na ul.Głowackiego tez jakies 30 min temu-alfa tez bez ramek

- - - Updated - - -

i jeszcze wczoraj czarny sedan 159(bez przedniego emblematu) widziany na drodze obok ogrodkow działkowych od ronda na Straszecin do cegielni

Amortyzatory
Powrót