Widziany / widziana

Pozdrowienia dla Właściciela AR 146 koloru czerwonego mijanego na "bezkolizyjnej" w Tbg dzisiaj około 9 rano... Podniesione rączki :) Wesołych Świąt

Pozdrowienia dla Pawła namierzonego dzis w kosciele.W tym roku juz mi nie powiesz ze Cie nie widzialem,a stalem obok.Wesolych Swiat Wszystkim

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 166 z którą się mijałem wczoraj na b4 , oraz pozdrowienia dla kierowniczki czerwonej mito z czarną naklejką, która jechała za srebrną 166 :))

Dziękuję i nawzajem. Jechaliśmy z Mężem naszymi Alfkami. Zdarza nam się tak razem od czasu do czasu :cool: Naklejka jest srebrna, może tak dziwnie odbijało się światło :)
Pozdrawiam również Kolegę-Alfaholika spotkanego w Wielki Piątek pod Grafficą :)

Pozdro dla kolegi ze srebrnej 156 widzianej na myjni speedwash jakąś godzine temu. Stałem w kolejce, ale pewnie mnie nie zauważyłeś ;)

Witam, być może to ja bo byłem rano w speedwash i fakt nie zauważyłem Cie, ale pozdro:) Teraz samochód niestety wygląda tak samo jak przed myciem:/

No naklejka wydawała mi się czarna, może po prostu nie zwróciłem uwagi...Koleżanka z czerwonej alfy kukała na moją 145 więc wiadome było ,że z alfaholików ;)
Ale nie było ramki, więc stwierdziłam, że kierowca nie skuma o co chodzi i odpuściłam pozdrowienia :( Naklejka nie czarna tylko brudna, aż przykro, może dlatego ;)

Pozdro dla kolegi w 156 chyba bordowej ( ciemno jest) mijanej przed chwila w Babicach raczka byla:)

Pozdro dla Tymina widzianego dziś koło 7:15 na Krakowskiej koło Nowego Świata. Nie miałem możliwości pomachać ani mrugnąć, bo w jednej ręce trzymałem kubek a w drugiej kierownicę :P

Pozdro dla Tymina widzianego dziś koło 7:15 na Krakowskiej koło Nowego Świata. Nie miałem możliwości pomachać ani mrugnąć, bo w jednej ręce trzymałem kubek a w drugiej kierownicę :P

a dziękuję. również pozdrawiam. widziałem że widziałeś :-)

pozdrowienia dla szarej 166 chyba blachy RNI widzianej dzisiaj w Leżajsku koło południa :)
było mrgnięte ale kierownik nie widział...

Pozdrawiam srebrną 156 widzianą na Staszica w Dębicy. Tak zapierdzielało to auto że strach z parkowej było wyjechać :P

Pozdrowienia dla właściciela ciemnej 156 na klubowych ramkach wyjeżdżającej dziś w południe spod biedronki w Białej Podlaskiej. Ja dziś wyjątkowo w srebrnej Bravce. Z wyjazdu cie puszczałem. ;)

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 147 RRS... spotkanego dziś przed 8.00 na ul. Krakowskiej. Przed rondem pomachane - odmachane. Dziś 145 bx jechałem (niestety bez ramek), 156 -tka dziś focha zrobiła i płyn hamulcowy "wypluła" zanim z pod bloku odjechałem :(

czyby to moja Bella ?? :D
jakie numery ?

Przemknęła jak błyskawica, nie było szans zobaczyć numerów.

P.S. Moja alfa to dopiero jest charakterystyczna, mało że kolor dość rzadki, to na ramkach do tablic... IVECO!

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Ostatnia edycja:
Przemknęła jak błyskawica, nie było szans zobaczyć numerów.

P.S. Moja alfa to dopiero jest charakterystyczna, mało że kolor dość rzadki, to na ramkach do tablic... IVECO!

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
to ja tak szytbko na pewno nie jezdze :D :)

Amortyzatory
Powrót