Widziany / widziana

Jak to rzadko.... Wczoraj mrugałem, machałem.... i bez reakcji na skrzyżowaniu w Racławówce.... Fakt jechałem zakamuflowany bo białym Peugotem Partnerem... ;)
No nie zwróciłem uwagi, pamiętam, że ktoś mi wczoraj mrugał, ale czy to było w Racławówce to nie wiem :P

pozdro dla srebrnej 156 rej RDE z ramkami zaparkowanej jak krowa na pastwisku w Debicy na parkingu za Kaprysem

Pozdrowionka dla Kierowcy niebieskiej AR156 RNI, którą mijałem w Sandomierzu po 17 :) Po użyciu klaksonu podniesione rączki :) Pozdrowionka

Pozdrowienia dla grafitowe (siwej, nie wiem jaki to kolor):) 156 SW z klubowymi ramkami, widzianego dziś rano około 6.30 na skrzyżowaniu Okulickiego z Krakowską. Chyba masz zepsuty silniczek tylnej wycieraczki, mam coś takiego sprawne, jak coś odezwij sie na PRIW.

Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 156 SW widzianego dzis na Piłsudskiego obok bankomatu.Patrzyles jak wysiadam ze swojej pozniej zobaczylem ze to Ty wsiadasz do tej ktora przed chwila przyciagnela moja uwage.Pozdrawiam rowniez czarne 159 sedan widziane tez na Piłsudskiego chwile pozniej czyli tak ok.16.

Pozdro dla kierownika srebrnej 156 RLA 51** z ramkami klubowymi który przed chwilą za mną jechał do CH Auchan, mrugnięte awaryjnymi i podniesiona łapka z R19 :)

Wysłane z mojego U8815 za pomocą Tapatalk

Pozdrowienia dla Szefa ar 156 widzianego pod galerią grafficą w rzeszowie po godz. 15 ;) pomachane i mrugniete ale nie wiem czy kolega z kojarzył.. ;)
(oprócz tego pozdrowienia dla szefa 156 też pod grafficą - z naklejką Mały ! ;) )

pozdrowienia dla Kierownika 156, który siedział mi na dupie od CH Raj w Dębicy około godziny 18.40 :)

pozdrowienia dla Kierownika 156, który siedział mi na dupie od CH Raj w Dębicy około godziny 18.40 :)

polecam sie na przyszlosc :D i rowniez pozdrawiam

pozdrawiam rowniez kierownika szarej 156 widzianej w ktorys dzien w Debicy na malej obwodnicy rano i mi pomrugal jak stalem na przystanku srebrna 156

polecam sie na przyszlosc :D i rowniez pozdrawiam

pozdrawiam rowniez kierownika szarej 156 widzianej w ktorys dzien w Debicy na malej obwodnicy rano i mi pomrugal jak stalem na przystanku srebrna 156

tak myślałem, że to Ty :P wydawało mi się, że zaraz przy rondzie mrugnąłeś długimi, a potem podjechałeś tak blisko, że nie mogłem dostrzec czy są ramki czy nie :D ale potem przy moim skręcie już byłem pewien ,że mrugnąłeś więc awaryjne poszły, mam nadzieję, że widziałeś :P

Pewnie nikt się nie przyzna, ale któż to dzisiaj koło 13 pod Kauflandem w Lubartowie stał swoją ciemną 147 w JTD z emblematem ITALIA nad JTD bodajże. :P

Zaparkowałam obok, zrobiłam zakupy, posiedziałam w aucie cierpliwie czekając, ale chyba przedświąteczne zakupy robił właściciel, w końcu pojechałam :P

W każdym razie widziana LUB ;)

pozdrawiam kirowniczkę i pasażera w czerwonej Mito spotkanej na wysokości Reala. pomachane i odmachane. miło tak spotykać klubowiczow , aż mi banan z ust nie schodził do samego domu.

Czyja jest 156 2.4 RDE ..M. z ramkami? Często zaparkowana na Piłsudskiego.

Amortyzatory
Powrót