Widziany/widziana

dam156SW

Nowy
Auto
Alfa 156 SW 2.4 Jtd
Witam. Szukałem takiego tematu w pomorskim ale nie znalazłem,wyszukiwarka też niczego nie pokazała.
Pozdrawiam czerwoną 147 na GD, miała klubowe ramki. Widziana dziś w Chlapowie, kto to?

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

Witam ,smaże się we Władku,pozdrawiam Alfisti.... obok parkuje ar159 kolegi Dawido na blachach SO......
8) POZDRAWIAM

Dodano po 6 minutes:

........ O i jeszcze Arka B. z 156SW na blaszkach EPI....

Ostatnia edycja:
Dzisiaj w Jastrzebiej górze widziana 159 na rej bodajże WE z klubowymi ramkami.

Pozdrawiam siostrzaną 156SW napotkaną pod MC Donald'sem 22 lipca w Nowym Dworze Gdańskim :)
attachment.php

Załączniki

• IMG_1533.jpg
    IMG_1533.jpg
    117.9 KB · Wyświetleń: 748
393.jpg
pozdrowienia dla kolegi :) alfa spotkana na parkingu obok mojego noclegu :)

Pozdrawiam kolegę z bordowej. 156 na. blachach EL z klubowymi ramkami na drodze S6 w kierunku Gdańska:)

A my także w Jastrzebiej:) ale żeś zasuwał

Syn miał już dość podróży, więc trzeba było troszkę pogonić :)

Chciałem Cię dogonić ale kobieta i córka krzyczały że za szybko:) A swoją droga to serdecznie zapraszamy na domowy obiad do Jastrzebiej, ul.Bukowa 2:)
A tak ogólnie to piękna bella:)

Pozdrowienia dla dla czarnej "9" na tablicach GD - mijaliśmy się w Iłży w kierunku Radomia :)

Dzisiaj w Szlarskiej Porębie około 16ej namierzona 159 SW z ramkami klubowymi GTC ...

Wrocław pozdrawia :)

Dziś w Jastrzebiej widziana 166 z lusterkiem w kolorach włoskiej flagi:) pozdrawiam.

Pozdrowienia dla 156 polift na klubowych ramkach widzianej w Tomaszowie Maz. 20.08 na ul. Głównej

attachment.php

Załączniki

• IMAG0112.jpg
    IMAG0112.jpg
    93.5 KB · Wyświetleń: 546
Cala polske jadac nie widzialem ani jednej. Po dojechaniu do Gdyni mi sie poprawilo. Pozdrowienia dla wlasciciela GT pozostawiajacego auto w okolicach czechoslowackiej.
285.jpg

Cala polske jadac nie widzialem ani jednej. Po dojechaniu do Gdyni mi sie poprawilo. Pozdrowienia dla wlasciciela GT pozostawiajacego auto w okolicach czechoslowackiej.
285.jpg

Witam.
Autko jest moje:-)
Jeśli można wiedzieć to co sprowadza Cie do Gdyni?
Poza tym to jakiego auta szukać? Alfy na klubowych ramkach?

Pozdrawiam

Szukaj 156 na ramkach. Szkolenie vt jedtem w vistalu ale auto parkuje tqm gdzie Ty :-)

Pozdrowienia dla 166 na rejestracji GD oramkowana widziana w Koszalinie :)

Amortyzatory
Powrót