Widziany / widziana

Pozdrawiam kierownika czarnej/szarej 156, wczoraj ok.16:15 w Jaśle, na wylocie w kierunku Pilzna. Łapka z Twojej strony była, ja.niestety zagadany z żoną byłem, w ostatniej chwili zauważyłem. Jechałem czarna 159 SW:-)

Dodano po 5 minutes:

Pozdrawiam również wszystkich mijanych Alfaholików których spotkałem w ostatnich dwóch tygodniach na bieszczadzkich trasach;-)
Pozdrawiam granitowa 159 na ramkach mijaną kilka dni temu w Polańczyku. Kierownika srebrnej 156 mijanego na serpentynie kolo Soliny:-) Łapki były:-)
Pozdrawiam kierownika niebieskiej 156, ospojlerowanej na sanockich balchach:-)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierownika czarnej/szarej 156, wczoraj ok.16:15 w Jaśle, na wylocie w kierunku Pilzna. Łapka z Twojej strony była, ja.niestety zagadany z żoną byłem, w ostatniej chwili zauważyłem. Jechałem czarna 159 SW:-)

Dodano po 5 minutes:

Pozdrawiam również wszystkich mijanych Alfaholików których spotkałem w ostatnich dwóch tygodniach na bieszczadzkich trasach;-)
Pozdrawiam granitowa 159 na ramkach mijaną kilka dni temu w Polańczyku. Kierownika srebrnej 156 mijanego na serpentynie kolo Soliny:-) Łapki były:-)
Pozdrawiam kierownika niebieskiej 156, ospojlerowanej na sanockich balchach:-)

marti z granitu byla ta 159:D kolo Polańczyka??Pozdrawiam

Hahaha :-D Czarny dzięki za zwrócenie uwagi ;-) niestety T9 robi swoje...tzn pisze swoje;-)

Alfa była grafitowa.

Pozdrawiam Czarnego ;-)

hahaha wiedzialem, ze to wina pisania z telefonu ale rozbawilo mnie to:D.Granitowa karoseria chyba by troszke kosztowala no i wazyla tez:D

widze, ze maly urlopik w moich okolicach:D??

Słowik czy to Ty jechałeś około 17 przez Lubzinę czarna GT na ramkach :) trąbiłem bo za późno ramki zobaczyłem :)

Pozdrowienia dla niebieskiej 145/146 RJA i srebrnej 156 FL RLA (obie na ramkach) widzianych ok.17.30 w rejonie zamku w Łańcucie

pozdrawiam wlasciciela ciemnej 166 ktory przepuscil mnie na Langiewicza dzisaj ok 16
oraz wlasciciela srebrnej 147 z ramkami i naklejka "ik@r" ktory jechal przede mna wyspianskiego
oraz wlasciciela czarnej 156 z ramkami "zaparkowanej" na pasie zieleni przy Witosa na wysokosci skretu w Langiewicza

ciemna 156 RRS z ramkami, widziana dzisiaj w Ropczycach pod jubilatką gdzieś po południu :))

granatowa 156 RRS na ramkach i stalowkach widziana dzis na rondzie pod CPNem Błysk miedzy 16 a 17 czyzby melusb??

no i za chwile na to samo rondo wpadla czarna 159 SW ale bez ramek

Pozdrowienia dla Marcina za możliwość poprowadzenia jego czarnego odrzutowca :-D Dla kierowniczki czarnej 9 spod znaku RZ, zmierzającej około 17 w stronę Przeworska, kierowników dwóch czarnych 9 na jarosławskich tabliczkach, pierwszego widzianego po 18 w okolicach ekonomika, drugiego na 3 Maja parę minut później. Akurat same czarne się napatoczyły więc niech będą pozdrowienia dla Czarnego :-D

pozdrowienia dla Melusb, którego dzisiaj widziałem koło baru pod słońce przed 10 :)

AndrzejGP23 - a raczej jego Alfa widziana wczoraj na 2 zmianie pod TC Debica

Amortyzatory
Powrót