• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany / widziana

Napisał pkogut
Pozdrawiam kierownika w czarnej GT widzianej w niedzielę na trasie Tarnów - Pilzno. Pomachane było. :)

I chyba w Trzcianie :)
Przez Trzcianę przejeżdżałem, ale w piątek. Więc jeżeli wtedy się widzieliśmy również pozdrawiam.

Pozdrowienia dla Czarnego widzianego na Staszica przed 10, alfa w świątecznym wypucowanym klimacie :)

Pozdrowienia dla klubowicza w czarnej 156 SW wyjeżdzającego z Jałowego na Cieplińskiego o 11:30 (:

Podro dla AR 156 spotkanej dzisiaj na parkingu w galerii Rzeszów ;) wycieraczki postawione ;)

dziekuje heheh jak z 2 razy w tyg mi nikt wycieraczek nie postawi to co by to bylo ;))

Pozdro dla klubowicza w srebrnej 147 stojącego dzisiaj około południa na wyjeździe z Baldachówki na Grodzisko.

ode mnie pozdrowienia dla Ultraviolet i jej 145 jak zawsze pod blokiem :) później 156 SW z ramkami ale tylko z tyłu stojącą pod nowym światem wczoraj, białą 156 z ramkami z przodu widzianą koło 16.40 wczoraj na skrzyżowaniu koło polibudy, ciemna 166 z ramkami i RRS, która stała wczoraj rano i dzisiaj rano w olchowej przy tym serwisie przy drodze :)

pozdrowienia dla (najprawdopodobniej )SzulcykTBG na krzyżówce na Sienkiewicza w Tbg-u ;)

Pozdrawiam właścicielkę białej alfy 156 mijanej na Kwiatkowskiego po 16
Łapki były w górze:)

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót