Widziany / widziana

Pozdro dla kierownika takiej niebieskiej (coś jak Maćka) 156 na RPZ 77MN widzianej dzisiaj w Przeworsku ok 14

Wiem która to:D Widziałem ją ze 3 razy w drodze na Przeworsk. Niestety nie moja, a w dodatku moja już też nie jest w moich rękach:(((

Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 SW przedlift mijanego dziś ok. 20 w okolicach Pilzna. Były światełka od ciebie, była rąsia ode mnie

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 na klubowych ramkach RJS, który skręcał ok 15:30 na Sieniawę.

pozdrowienia dla 156 sw RPZ z ramkami, któremu mrugałem stojąc za nim przy wyjeździe spod Heliosa na Powstańców ok. 21.30 :)

Pozdrowienia dla Agnieszki (żony piotra_c) za pokierowanie spóźnionego Mekki i Mekkowej na Baranówce (której nie wiem :) )

Pozdrawiam również. Mieliście chociaż efektowne wejście, wszyscy na Was patrzyli ;) Mam nadzieję, że impreza się udała? :) (B4 ;))

pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 sw stojącej codziennie pod Nowym Światem, nie ma jak zaparkować koło "Swojaka", a i oczywiście kierowcy 147 który/a dogoniła mnie z impetem dziś około 18-tej na czwórce w Trzciana/Dąbrowa i równie z impetem pożegnał/a w Klęczanach

"złodziejka Mekkowej alfy" - bo nie kce mi kupić własnej :p

pozdrawiam weloo, którego TI widziałem dzisiaj zaparkowaną prawdopodobnie pod pracą niedaleko Hoffmanowej :) około 10.15 :) powiem Ci, że fele się prezentują nieziemsko!

Pozdrowienia dla Korzenia widzianego dzisiaj w Klęczanach (ps. w końcu jakiś porządny felunek założyłeś:) i dla Hundzflota widzianego w Ropczycach:D ja dzisiaj dla odmiany czarnym Jimnym, bo mój nie wytrzymuje próby czasu:/ najważniejsze, że koledzy mnie zdemaskowali nawet w innym kolorze i łapy były:P

Pozdrowienia dla Korzenia widzianego dzisiaj w Klęczanach (ps. w końcu jakiś porządny felunek założyłeś:) i dla Hundzflota widzianego w Ropczycach:D ja dzisiaj dla odmiany czarnym Jimnym, bo mój nie wytrzymuje próby czasu:/ najważniejsze, że koledzy mnie zdemaskowali nawet w innym kolorze i łapy były:P

no ja w ostatniej chwili zobaczyłem :D, w sumie nawet nie poznałem, że inny kolor :D może dlatego, że zawsze taki brudny? :D

To nie kolor jest charakterystyczny tylko kogut i brudne auto :D

Amortyzatory
Powrót