Widziany / widziana

Pozdro dla Wello - mrugnąłem Ci na ul. dojazd staroniwa, ale chyba mnie nie widziałeś :(

mam nadzieje ze to nikt z forum
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120920/RZESZOW/120929941
352.jpg

pozdro dla Ramzesa widzianego we wtorek w Lancii o dziwo Librze :D :D

moze testowal.A ja pozdrawiam Lacie K Ramziego ktora dzis widzialem na parkingu pod jego praca:D.Ramzi pozdrow ja jak bedziesz do niej wsiadal

Pozdrawiam Kierowniczke lub Kierowce czerwonego Mito, które dziś mignęło mi na ul. Miłocińskiej pod wiadukcikiem...ale byłem oślepiony promieniami słońca i zauważyłem w ostatniej chwili ;)

Pozdro dla Weloo albo Marcnowa albo włascisciela innej ciemnej 166, którą mijałem przed chwilą na skrzyżowaniu staroniwskiej z obwodnicą ;)

Z naprzeciwka jechałem 159.
Ja w sumie ledwo co zauważyłem, wcześniej tylko pisk usłyszałem :)

Pozdrawiam Kierowniczke lub Kierowce czerwonego Mito, które dziś mignęło mi na ul. Miłocińskiej pod wiadukcikiem...ale byłem oślepiony promieniami słońca i zauważyłem w ostatniej chwili ;)

Również pozdrawiam :) Pozdrawiam również Alfaholika widzianego na początku tygodnia na Ofiar Katynia i dwóch, którym "mrugałam" (bez odzewu zresztą) na Langiewicza oraz mat09, który jak zwykle wie, co mówi :D

pozdro dla kierownika/kierowniczki AR 156, ktora wyprzedzilem dzisiaj po 20 za Ropczycami i pozniej skrecila w Lubzinie. :)

Pozdrawiam kolegę z czarnej 147 który mrugnął i machnął mi koło 14 w Szczebrzeszynie :)
Pozdrawiam też wszystkich obecnych na spocie w Zamościu.
A także kolegę z pasażerką w czarnej GT którzy za mną jechali przed Izbicą koło 18.30 ;)

pozdrowienia dla Alfy Czarnego widzianej dzisiaj i wczoraj pod blokiem :) pozdroo :)

Amortyzatory
Powrót