Widziany / widziana

Czyli dobrze spostrzegłem. 3maj się brachu! Płytki olać! Dużo zdrówka dla dzieciaka!!

Pozdro dla 156 mijanej dziś ok 12:40 na Mieszka I. W ostatniej chwili zauważyłem i odmachałem. Jeszcze awaryjne poszły :)

Pozdrowienia dla 147 czerwonej mijanej dziś na trasie Lublin Włodawa

pozdrowienia dla czarnej 159 SW na RDE na ulicy Jana Pawła w Debicy przed 12(w okolicach DAKOLu-szedlem chodnikiem) i dla czarnego sedana 159 pod Jubilatka na Krakowskiej (pod kosciolem Ducha) ok.20:15

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 na klubowych ramkach widzianej dzisiaj na ul. Rzeszowskiej w Nisku ok godziny 16:30

Też ją widziałem, pozdrowienia także dla 156 na klubowych mijanej między Stalową a Niskiem przed 9. Machane było ale bez odzewu. Niestety nikt już nie zauważa starszych modeli :(

Ps.
Wojtek to nie twoja 166 stoi codziennie obok Rzesz. 2a ??

Pozdro dla szarej 156 RJS(ramki) widzianego na ul. Moniuszki w Rzeszowie ok 14.

Pozdro dla bliźniaczki mojej Belli - LHR 047... Hrubieszów <=> Zamość :)

Pozdrowienia dla 156 na Ruskiej w Lublinie wczoraj wieczorem. Potrąbione - odtrąbione.

Pozdrawiam Panią w czerwonym Mito, która trąbiła i machała za mną wczoraj na rondzie koło teatru W. Siemaszkowej :)

Myślałam, że nie było widać ;) Pozdrawiam :)

- - - Updated - - -

Słowik również pozdrawiam, ale przyznam nie widziałem.

Również pozdrowienia dla pani z czerwonego Mito, z którą się wymijałem wczoraj na Wita Stwosza (trąbiła, machała, mrugała) hmm kim jesteś kobietko?

Ostatnio jakoś mało osób reaguje na pozdrowienia, więc miło mi, że wreszcie był czyjś odzew :). Tak jak napisał Ktoś na forum "żona Piotra_C" ;)
Pozdrawiam :)

Pozdrowionka dla właściciela alfy 156 sw trzymanego przez policje bo ktoś mu w bagażnik zaparkował koło 15 na pobitym!!!!

Amortyzatory
Powrót