Czarny_28
Aktywny
- Auto
- AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.
a moze Macek pozycza komus swoj woz albo ktos bez jego wiedzy go pozycza
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdro (chyba dla Maćka) dla niebieskiej SW widzianej na e4 między Trzcianą a Świlczą....
Ja na lato też mam inne te na foto to akurat zimówkiNo to Maciek ma sobowtóra. Trzeba będzie zwracać uwagę na felgi bo Maciek ma inne.
To chyba mnie widziales bo jechałem w czwartek tą trasą.
Pozdrowienia dla Maćka ( o ile dobrze dostrzegłem) widzianego w Wielką Sobotę w Dębicy w godzinach południowych w "Rewesie" ... Czyżby nowa szybka na święta?
Dzięki i wzajemnie, niestety ja Cie nie widziałem bo rozmawiałem ze specem od szyb w sprawie wymiany mojej![]()
pozdro dla Piotrka Czarnego widzianego w Wielka Sobote - PS. na ktora to sie do kosciola przychodzi ??![]()
Bardzo możliwe, że to byłem ja. Również pozdrawiamPozdro dla srebrnej 147 na klubowych ramkach na skrzyżowaniu obok mostu zamkowego
stales przede mna slepaku, a dokladnie to Twoja laska centralnie przede mna a Ty obok niej.
pozdrowienia dla kierownika alfy 156 SW a lampkami daylight widzianego ok godzinki temu na pdp, niedaleko staly dwie alfy 166![]()