Widziany / widziana

tak, niech lepiej sprawdzi czy ma go jeszcze w garazu :D

No to Maciek ma sobowtóra. Trzeba będzie zwracać uwagę na felgi bo Maciek ma inne.

Pozdrowienia dla Maćka ( o ile dobrze dostrzegłem) widzianego w Wielką Sobotę w Dębicy w godzinach południowych w "Rewesie" ... Czyżby nowa szybka na święta?

pozdrawiam kolegę z czarnej 156 widzianego wczoraj w Nowosielcu, łapki były :) nie widziałem rejestracji bo goniłem BMW ;D

Pozdrowienia dla Maćka ( o ile dobrze dostrzegłem) widzianego w Wielką Sobotę w Dębicy w godzinach południowych w "Rewesie" ... Czyżby nowa szybka na święta?

Dzięki i wzajemnie, niestety ja Cie nie widziałem bo rozmawiałem ze specem od szyb w sprawie wymiany mojej;)

pozdro dla Piotrka Czarnego widzianego w Wielka Sobote - PS. na ktora to sie do kosciola przychodzi ?? :D

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 147 spotkanego dziś na Lwowskiej w Rz :)

Pozdro dla srebrnej 147 na klubowych ramkach na skrzyżowaniu obok mostu zamkowego. Beżowej 159 na obwodnicy i błękitnej 156 na rejtana koło castoramy. Tutaj chyba bez ramek ;)
A jeszcze chyba jakaś ciemna 156 na lwowskiej za mną jechała, na klubowych ramkach.
Pozdro :]

stales przede mna slepaku, a dokladnie to Twoja laska centralnie przede mna a Ty obok niej.

pozdrowienia dla kierownika alfy 156 SW a lampkami daylight widzianego ok godzinki temu na pdp, niedaleko staly dwie alfy 166
smile.png

to chyba ja... :) do Qmax "pdp"

Trzeba bylo podjechac przywitac sie a nie! :P czasem stoimy chwilke we 2 w pozniejszych godzinach ;)

Amortyzatory
Powrót