Widziany / widziana

Pozdrawiam właściciela srebrnej 147 RRS z klubowym ramkami zaparkowanej pod domem koło 12.30 w łączkach kucharskich.

I jeszcze Agnieszkę spotkaną wczoraj na światłach krakowska/okulickiego. Aż trąbić musiałem :P

Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2

Taaa a później teściowa będzie gadać że jacyś obcy faceci na Ciebie trąbią xD

Pozdrowienia dla właściciela czarnej 159, widzianej dzisiaj około 13 na wiadukcie Tarnobrzeskim. Również pozdrawiam złotą 156 bez ramek spotkaną nie wiele później na Szopena obok szpitala. W obu przypadkach pomachane, odmachane. :)
Cieszy mnie to tymbardziej bo dopiero od soboty mam ramki i nareszcie ktoś mnie zauważył :D

Pozdrowienia dla właściciela ciemnoczerwonej 145 tablica RLA z klubowymi ramkami widzianej dziś po 20 na parkingu galerii rzeszów.

Pozdrawiam kierownika 147 granatrowej mijanego dziś przed godz. 15.00 na ul. Lisa-Kuli
oraz
w drodze na Boguchwałę kierownik w ciemnej 156 (czarne scudetto) również pozdrawiam.

Pozdrowienia dla Dominik1992 (rozmawialiśmy dziś przy wyjeździe z parkingu)

pozdrawiam dla Kierownika/Kierowniczki srebrnej 156 oramkowanej, która stała w Galerii Rzeszów we wtorek ok. godziny 20.30 pod ścianą na samej górze zaraz przy wyjeździe :)

pozdrowienia dla Maćka widzianego przed 13 jak skręcałeś w stronę biedronki w Jimnym :) ja wyjeżdżałem czarnym suzuki grand vitara :)

Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 166 na klubowych ramkach, mijaliśmy się dziś między Krosnem i Miejscem Piastowym (zauważyłem w ostatniej chwili)

Pozdrowienia dla użytkownika czarnej Alfy 156 na klubowych ramkach o tablicach LZ , widziany za cmentarzem w Zamościu koło Juzwexu ,okolo godziny 16, pomachane-odmachane ;)

czyja bordowa chyba Rosso Rubino 159 sedan stoi pod piekarnia Bukowskiego(widzialem ja tam 2-3 razy),a dzis pod szkola nr.4(teraz nie wiem czy to nie jest gimnazjum)-boczna ulica Robotniczej.Pozatym Pozdrawiam srebrna 159 SW z relingami na RRS pod Merkury Market w Debicy-wczoraj wieczorkiem.

pozdro dla Czarnego ktory dzis beczelnie nas objechal na ul. Staszica jak jechalem Renault Megane, nawet nie widzial jak mu machalem

Amortyzatory
Powrót