• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Klasyk... I niebawem już też klasyk...
295.jpg

20180424_101516.jpg20180424_101516.jpg
Centrum Zakopianka.Pozdrowienia

Załączniki

• 20180424_101534.jpg
    20180424_101534.jpg
    125.8 KB · Wyświetleń: 18
Pozdrowienia dla czarnej 159SW jadącej od Mydlnik do ronda w Chełmie ;)

Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam srebrne punto II z ramkami KCH widziane w Alwernii

Pozdrowienia dla Prestona widzianego wczoraj po 19 na obwodnicy Chrzanowa. Łapki były. Pozdrawiam również szare Stelvio chyba na warszawskich blachach widziane na rondzie w Libiążu wczoraj ok 18.30 również łapki byly:D

Pozdrowienia dla czerwonej brery KBC parkującej na Powstańców przy torach
I zielonej 155 KR 633..
Obie z ramkami

Pozdrowienia dla czerwonej 147 z białymi felgami.KNT z ramkami
Wyjeżdżającą dziś ze stacji BP Węgrzce przy E7 w stronę Warszawy

Pozdrawiam srebrne 159 SW Ti na blachach Kwi. Shell Stojałowskiego.
Piękna sztuka

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej alfy 159 mijanej na 75 w okolicach Jeziora Roznowskiego w czwartek ok południa oraz dla kierownika czarnej chyba 159 (chyba, bo szybko mijalismy się na zakręcie) na drodze między Kroscienkiem a Sromowcami Wyznymi dzisiaj w południe. Tutaj i tutaj łapki były:-)

Kogo to :D pozdrawiam kolegę :D moja ti stała za płotem
278.jpg

Wysłane z mojego P2 przy użyciu Tapatalka

Dzisiaj, Zakopianka od Nowego Targu, czarna 159 na ramkach Alfaholików rejestracja OPO. Były pozdrowienia i trochę wspólnej jazdy z czarną 159 kombi. Pozdrawiam kolegę.

Amortyzatory
Powrót