Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla wszystkich Alf mijanych dzisiaj z Myślenic do Limanowej, spotkanych w samej Limanowej na wyścigu górskim i mijanych w drodze powrotnej (kierunek odwrotny) .A było ich tyle że nie zapamiętałabym wszystkich ( część była na ramkach reszta bez).Ja jechałam niestety z bratem w bmw więc o machaniu i mruganiu nie było mowy. Tak, że każdy właściciel/ka Alfy w tym rejonie niech czuje się pozdrowiony??????

Pozdrawiam Właściciela/Właścicielke czarnej AR156 FL widzianej pod CH MAX w Chrzanowie, wczoraj ok 16.

Sylwia0310 ja również pozdrawiam :-). Też byłem wczoraj w Limanowej na wyścigu i jechałem właśnie przez Myślenice :-)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla Kolegi w jasnej AR 156 SW ( KRA ) spotkanego w sobotę w nocy na ul. Armii Krajowej w Krakowie. Autko stało z włączonymi światłami awaryjnymi. W pośpiechu nie zapytałem czy Kolega jest Członkiem Forum. Mam nadzieję, że pomoc dotarła szybko i Alfa jest już sprawna. :)

Pozdrawiam również Kierowcę szarej AR 159 SW - klubowe ramki ( KRA ) zaparkowanej w niedzielę w Limanowej ( a w zasadzie w Starej Wsi ) na drodze dojazdowej do parku maszyn eliminacji GSMP, które były tam rozgrywane w ten weekend oraz dwóch innych Kierowców AR 159 i 159 SW zaparkowanych na tej samej drodze nieco dalej. :)

czarna 156 na KOL-u biało czerwone ramki lepka forumowa z tyłu :D widziana dzisiaj około 15:30 w Olkuszu ul. KKW pod pierogarnią. Pozdrowienia dla Pilota/ki :cool:

Pozdrowionka dla kolegi spotkanego wczoraj na zakorkowanej a4. Dzięki za umilenie czasu. Dorzucam pamiątkowe zdjęcie :)
347.jpg
Do zobaczyska i oby Bella służyła !

Ostatnia edycja:
Czarna 159 SW KRA z ramkami na parkingu w centrum Zielonek. Dziś po szesnastej

Pozdrowionka dla kolegi spotkanego wczoraj na zakorkowanej a4. Dzięki za umilenie czasu. Dorzucam pamiątkowe zdjęcie :)
347.jpg
Do zobaczyska i oby Bella służyła !
Również pozdrawiam :) miło spotkać kogoś z forum na trasie i w dodatku móc swobodnie porozmawiać na autostradzie przez prawie 2 godziny :)

Mam nadzieję, że bella będzie służyć. póki co dostała nowy temat: http://www.forum.alfaholicy.org/nas...za_sw_czyli_finka_ma_nowego_wielbiciela_.html, ale wkrótce trochę prezentów również :)

Pozdrowienia dla koleżanki ze srebrnej 159 mijanej dziś na Kamieńskiego :)

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 mijanego w poniedzialek przed 7:00 przy Balicach. Oraz dla kolezanki ze srebnej 159 widzianej na A4 (remontowany odcinek przy wyjezdzie na Zakopianke) :)

Pozdrowienia dla 156 berlina oraz 159 sw na ramkach za którymi jechałem dzisiaj od budowanego ronda przed balicami do ronda w kryspinowie:) Jak również dla kierowcy 166 czerwonej zaparkowanej w Liszkach na placu, ps paczuszka, którą rozpakowywałeś to dla alfuni?;)osłona silnika mi się omskła o oczy oraz reflektor ;p

A ja pozdrawiam czerwoną Giulię widziana wczoraj wieczorem w Arese k/Mediolanu. Machałem, trąbiłem, ale bez odzewu :(

Nasz kolega Piotrek wraz ze swoją córą Zosią zaprosili nas na spot , grill i urodziny w jednym :)

Impreza ta odbędzie się w miejscowości Siercza pod Wieliczką. Adres: Siercza 428 - Szkoła Podstawowa https://www.google.pl/maps/place/Sz...2!3m1!1s0x4716422b2b4d9ddf:0x37fbaaf577611ecf .

Spotykamy się na parkingu Tesco na Wielickiej o godzinie 16.40 i stamtąd wspólnie pojedziemy na miejsce spotkania https://www.google.pl/maps/dir/50.0...x37fbaaf577611ecf!2m2!1d20.040349!2d49.971815 na godzinę 17.00.

Wszelkie jedzenie , napoje , sztućce , talerzyki , kubeczki , stołki , kocyki itp. każdy organizuje we własnym zakresie. Jeśli ma ktoś w zapasie jakiegoś grilla , węgiel i podpałkę to może wziąć na zapas.

bumarc a kiedy to ?

pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki srebrnej 156 KMY .... na ramkach, zaparkowanej przy wjeździe na Orlen na Armii Krajowej!

Sorry nie dość że pomyliłem temat to jeszcze daty nie dałem. To ma być w tą sobotę czyli 27.06.2015

Witam,
chcialem pozdrowic kierownika / kierowniczke czarnej 159 SW z klubowymi ramkami, ktora stoi na Klimeckiego 1 w Krakowie. Tak sie sklada, ze ja tez jestem tam codziennie. Chetnie nawiaze kontakt.
Pozdrawiam
krzyh

Jeżeli mówisz o parkingu przed BBH (tuż za wjazdem po prawej stronie) to chyba chodzi o mnie :) Również pozdrawiam serdecznie! Pracujesz tutaj?

Amortyzatory
Powrót