Widziany/widziana...

Piekna wisniowa 156 z wielkim ic za atrapa na ul.myslenickiej
Dzieki kolego za wpuszczenie

Pozdrowienia dla oramkowanej 159 Kr99…, widzianej dzisiaj w Wieliczce na ulicy W. Sikorskiego przed godziną 17.

Czarna 159, KR....PY, w korku na wielickiej ok 7 30 :) pozdrawiam

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156! :)

attachment.php

Załączniki

• WP_20140402_16_03_20_Pro.jpg
    WP_20140402_16_03_20_Pro.jpg
    122.2 KB · Wyświetleń: 450
Pozdrawiam kierowniczkę czarnej 146 KNS... na ramkach , widziana wczoraj ok 16 w korku na Dietla.

Często widuje pod Coloseum na Ruczaju oramkowaną czarną 159 1.9JTDm. Rejestracji nie pamiętam :) Ale na pewno KR....

Pozdrowienia dla 159 rej SCI.... w kombi na klubowych ramkach widziana na parkingu biedrony w Chełmku

Ostatnia edycja:
Wczoraj widziałem 2x na parkingu krytym u góry w CH Krokus srebrną 156 SW na ramkach KR**** , ale właścicielowi się nawet łapy nie chciało podnieść, ani za 1-szym, ani za 2-gim razem ;)

Pozdrawiam kolegę w czarnej AR 159 na KLI. Podniosłeś mi ręke w Witowicach, jechałem szarą 147-ką przed 11 :) Za późno zatrybiłem i chyba nie zdążyłem podnieść ręki na czas ;p

Wczoraj widziałem 2x na parkingu krytym u góry w CH Krokus srebrną 156 SW na ramkach KR**** , ale właścicielowi się nawet łapy nie chciało podnieść, ani za 1-szym, ani za 2-gim razem ;)
Ramki zapewne zakupił wraz z alfą i nawet nie do końca wie, że coś takiego jak nasze forum istnieje. Bardzo niestety często takie coś sie spotyka.

Pozdrowionka dla właściciela czarnej 147 na KPR.... Nie zdążyłem odmachac , dziś na trasie kraków kielce po 14.00 , jechałem na świętokrzyski zlocik;)

Pozdrawiam kierowcę oramkowanej Alfy 147 , którego mijałem wczoraj na motocyklu koło godziny 14 w miejscowości Wielmoża na trasie z Wolbromia do Skały .

Pozdrowienia dla czerwonej ar147 mijanej dzisiaj ok 9 w Brzesku. Mrugnięte i pomachane ;)

Wysłane z lumi 625 przez Tapatalk

Kogo widziałem dziś na stacji benzynowej Tesco przy Kapelance ok. 17 jak tankował podtlenek gazu do swojej srebrnej 156 z soczewkami na klubowych ramach ?

:)

Uwaga wyliczam :P
Pozdrawiam Pana z czerwonej 156 rej. KWA widzianej ok 2 tyg temu w Skawinie na wiadukcie - po machane ;)
Pozdrawiam Pana z grafitowej 156 widzianej w niedzielę ok 10 przy wjeździe na autostradę na węźle Mirowskim.
Pozdrawiam właściciela czarnej 145 na klubowych ramkach widywanej na parkingu osiedlowym w pobliżu szpitala Rydygiera w Krakowie. Niestety nie znam nazwy ulicy, os. Bohaterów Września?? Pewna nie jestem ;)

Pozdrawiam właściciela czarnej 145 na klubowych ramkach widywanej na parkingu osiedlowym w pobliżu szpitala Rydygiera w Krakowie. Niestety nie znam nazwy ulicy, os. Bohaterów Września?? Pewna nie jestem ;)

To moja była 145 tam stoi, bo kupił ją właśnie gościu z tamtych okolic, zresztą, mieszka 500m ode mnie, ale o klubie nawet nie ma pojęcia, chodź mu mówiłem, więc nawet mu nie machaj :D. I to jest Os. Piastów :P

Czarna 156 sedan z ramkami.Dziś o 7.50 na Mikołajczyka.

Amortyzatory
Powrót