• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Ciemna 159 sedan około południa na stacji pb na wylocie w kierunku warszawy

W takim razie ja pozdrawiam prawdopodobnie kolegę wyżej ;)
167641-widziany_widziana_-img_20150522_211448.jpg
Tym autkiem jeździ siostra, moja 159 stoi z drugiej strony drogi. :P

Pozdrawiam kolegów z Bonarki, czarne 147 i 159, obie na ramkach ;) widzę ze Alfaholicy myślą podobnie (Cinema City)

Byłam przez weekend w Kościelisku i nie spotkałam ani jednej alfy na ramkach :/ nawet po drodze, w sumie 800km w obie strony, pare sztuk mignęło,ale wszystkie bez ramek... ;)
pozdrawiam

ja pozdrawiam alfe bliźniaczke 156 sportwagon, którą minąłem (wczoraj popoludniu?) na stella sawickiego, chyba stała ;p

Ul.Batorego , dziś godz. 18.28
Siemanko ! :)
attachment.php

Załączniki

• image(1).jpg
    image(1).jpg
    88.9 KB · Wyświetleń: 317
Pozdrawiam Właściciela AR Brera KCH77XX widzianej pod kinem "Sokół" w Trzebini Dzis koło 20

Pozdro dla kierownika czerwonej Brery widzianej dziś ok. 17 na Nad Sudołem. Śliczne auto, zazdraszczam :3

Pozdrawiam mijanego dzisiaj kolege w 156SW w Łapczycy ok 6:45, oraz przepraszam kolege/koleżanke który/a stał/a dziś na pasie awaryjnym na A4. Niestety za pozno Cie zauważyłem i nie miałem jak zjechać bezpiecznie z lewego pasa i wyhamować. Strasznie mi głupio z tego powodu :( Pozdrawiam!

Zgadza się, pomachane:) Jechałem do znanego serwisu do Mogilan, gdzie spotkałem klubową 145 (albo 146) - pozdrawiam.

Pozdrowienia dla uroczej kierowniczki :) i pasażerki :D czerwonej 147 na klubowych ramkach nr rej KOL... spotkanej dzisiaj około 15:30 w Jaroszowcu krzyżówka przy dworcu kolejowym była łapka w górze :) do zoo na trasie

Amortyzatory
Powrót