Widziany/widziana...

Pozdrawiam Pana w zielonej 155 na ramkach forum w Bochni kolo szkoly muzycznej :)

Kogo to Alfa 147 w ramkach i wlepkach zaparkowana dzisiaj rano na Myślenickiej po prawej stronie w kierunku centrum Swoszowic, Ciemna 147 zaparkowana za żywopłotem przyczajona :)

pozdrawiam kolege z 159sw oramkowana w olkuszu miedzy 11 a 12 kolega pachnoł reka ja sie zagapiłem wiec pozdrwiam.

pozdrowienia dla własciciela białej alfuni 147 na klubowych ramkach widzianej na parkingu podziemnym w Gemini park w tarnowie 21.12 ok 20!!

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej Brery (KR XXXSR) widzianej dziś koło Wawelu po 14. Ja szedłem chodnikiem wiec ciężko było pozdrowić.

Pozdrawiam 147 KBC oramkowaną.Na parkingu galerii krakowskiej dziś około dwunastej.

Pozdrawiam Panią ze srebrnej AR 156, tablice KRA ***0A (o ile dobrze pamiętam) na klubowych ramkach. Ustrzelona dziś ok. 11:30 na parkingu pod Basenem/Pocztą w Skawinie ;)

Chociaż mam dziwne wrażenie, że Pani i tak tego nie odczyta :P

Pozdrawiam widziana wczoraj 147 na Mogilskim w Krk, 159SW przy placu Imbramowskim oraz 156SW zaparkowana pod domem tanca i walki na Lubiczu. A także z dzisiaj 147 na rej KOL widziana w Olkuszu ok 17.30.

Pozdrowienia dla alfisty z czarnej 147 ;) Ustrzelona dziś na ul. Dietla ok 13:10 :)

Pozdrowienia dla wszystkich spotkanych wczoraj Alf, a było ich toszkę :). Klubowa żólta Mito KR spotkana na parking Galerii Kazimierz, chwilę później ciemna GT, też klubowa KR na Rondzie Kotlarskim (mrugałem, ale nie było reakcji) i znowu GT na Alejach obok AGH, ale chyba "nie nasz". I ciemna klubowa 159 też obok AGH (tutaj kierowca odmachał :) ).

Pozdrowienia dla 156 przed FL na rejestracji KR, która wyprzedzała mnie w wczoraj wieczorem (1.02.2014) na trasie Osiek-Połaniec (woj. świętokrzyskie). :)

Pozdrawiam Pana z czarnej 159 KRA....34, regularnie widywanej na Grzegórzeckiej, Mogilskiej lub zjeżdżającej pod sąd. na ogól około 8 rano.
Pozdrawiam tez dzisiaj mijaną o 8:15 srebrną 159 w Libiążu, chyba rej KR....ale nie mam pewności.

Witam,
pozdrowienia dla właściciela 156 zaparkowanej pod blokiem nr 12 na Dębowej :)

Załączniki

• DSC_0232.jpg
    DSC_0232.jpg
    55.9 KB · Wyświetleń: 117
Ostatnia edycja:
Pozdro dla kolegi z ciemnej 156 KCH, który zaparkował jakieś 4 samochody ode mnie na parkingu Galerii Bronowice :) Rejestrację miałeś tak brudną jak ja, ledwo dojrzałem ramkę AH :D

Amortyzatory
Powrót