Widziany Widziana Widziani !!!

• Autor wątku Autor wątku awj1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

awj1

Nowy
Auto
AR 159 1,9 JTDm 8V + mapa EGR Off by maly_777
Nie muszę chyba wiele pisać bo każdy będzie wiedział o co chodzi:confused: Większość regionów ma taki temacik także myślę że i u Nas taki się przyjmie:) Zatem rozglądajcie się, pozdrawiajcie, zapamiętujcie i wpisujcie:D

Trzeba rozruszać nasze województwo bo na usta ciśnie się znany wszystkim cytat z Chłopaki nie płaczą - [h=1]"Przydałoby się trochę polotu i finezji w tym smutnym jak p....a mieście"[/h]
"When I see an Alfa Romeo go by I take my hat off" (HENRY FORD - wiecie chyba kto to) - trzeba przywrócić ten piękny zwyczaj :o

No to wpisujcie i pozdrawiajcie się...

Jeździłem komunikacją to widziałem dużo Alf :)
Teraz znacznie znacznie mniej.
A jeśli już to nikt nie odmruguje :(

Jeździłem komunikacją to widziałem dużo Alf :)
Teraz znacznie znacznie mniej.
A jeśli już to nikt nie odmruguje :(
Ja zawsze odmruguje. Ale staram się pierwszy mrugać. Dużo alfistów albo nie zna tego zwyczaju i wyszukuje policjantów albo myśli że jedzie bez włączonych świateł.

W sobotę na skrzyżowaniu sybiraków z rataja w Olsztynie widziana była srebrna 159, ramki AR ale z salony resma. I na trasie Szczytno - Olsztyn Czerwona 155 ze spojlerem. Mrugałem.

Pozdro dla złotej 159 o rejestracji RZ Solidarności w Szczytnie (war-maz).

Mam zamiar sie wybrać do Szczytna jak będzie cieplej bo mi sie strasznie podoba to miasto :) to może sie spotkamy :P

Zapraszam. Mimo że się tu urodziłem i jak na razie mieszkam to dziwię się jak to miasto może ci się podobać.

Dziś (11-06-2015) widziana czarna Alfa 159 na ostródzkich rejestracjach w Morągu i w okolicach Warkał lub Wrzesinie czy to ktoś aktywny ? Pozdrawiam :)

A ja widziałem dziś tj. 23.06.2015 kolejną już bo 2 (swojej nie liczę) 9 w moim pięknym mieście. Czarna lal w ciąży (kombi) w rejestracji NSZ EM** Nowy kolega a może koleżanka.

Pozdrowienia dla właściciela srebrnej alunii widzianego 5 lipca w godz.popołudniowych,rej.NOL xx484 (chyba,bo zbyt szybko jechaliśmy:)) bawiącego się w Godziszce k/Żywca w Sali "Roma".Sorki za jakość zdjęcia ale to z telefonu.
171838-widziany_widziana_widziani_-dsc_0054.jpg

Załączniki

• DSC_0054.jpg
    DSC_0054.jpg
    69.6 KB · Wyświetleń: 307
Pozdrowienia dla srebnej 159 na rej NOL widziana dzisiaj ok 8 na drodze z Olsztyna do Ostródy skręcała w Podlejkach ja jechałem za nią lawetą :P

dzisiaj widziana na sikorskiego czarna AR 156 z naklejkami 'couro sportivo' i chyba z naszymi ramkami (nie widziałem dobrze bo na rowerze do roboty leciałem - dałem swojej mały urlop :) )
Pozdrawiam

Dziś w Olsztynie widziana AR 156 na tablicach NLI z ramkami klubowymi na stacji Orlen na przeciwko MAKRO, Pozdrawiam :wavey:

Ostatnia edycja:
Od kilku dni na parkingi przy Lidlu w Szczytnie stoi 159 w sedanie na olsztyńskich blachach z ramkami z forum. Wcześniej chyba bella miała rejestrację z Rzeszowa. Czyja to? :confused: Stoi cały czas na tym samym miejscu parkingowym jakby ktoś ją porzucił :cool:

Widziana Brera na Grunwaldzkiej czarna. Chyba pierwsza w Olsztynie. Czyja?

Widziany/ Elbląg

Srebrna alfa 3d 147 na królewieckiej na przeciwko policji/ładna:)

Wczoraj okolo 18:30 na ul. Baltyckiej w Olsztynie jechala za mna ciemna 159 , ja jechalem swoja 156 :)

Jak czarna to ja. Piątka !

Ja pozdrawiam dzisiaj kolegę z ładnej 159 w kombi na ul Jarockiej kolo 16:00 i drugiego ze 159 na myjni ul Tuwima - szkoda ze nie zostałeś pogadać na chwile.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót