Widziany, Widziana, Widziani :)

• Autor wątku Autor wątku mc007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

mc007

Nowy
Auto
159 1.9 q-tronic
Takiego tematu w dziale nie zauważyłem :)
Może pomimo skromnej ilości forumowiczów z Opolszczyzny nie spadnie na sam dołek.

Dzisiaj rano widziałem w Oleśnie oramkowaną czarną 159 Berlinę, mam podejrzanego, proszę przyznać się;)

Super, przyda się taki temat u nas. Co do utrzymania tematu na górze to trzeba będzie więcej jeździć, może się uda. :) Tak więc codzienny popołudniowy lans wskazany :) pozdro.

Dzisiaj rano widziałem w Oleśnie oramkowaną czarną 159 Berlinę, mam podejrzanego, proszę przyznać się;)

Hmmm czyżbym to był ja? :)
Ale do Berlina nie jechałem, tylko do Kluczborka pewnie :P ;)

PS. muszę się lepiej rozglądać - a gdzie dokładnie byłem widziany?

Berlina= sedan :p

I tak byś mnie nie widział, bo widziałem z okna w domu ;)

Łapka na drodze była - pozdrawiam kierowcę 159 SW na tablicach ONY na drodze do Olesna :)

GT Neiss'a widziana o 12 w poniedziałek pod Karolinką :P

a ja pozdrawiam wlascicieli 2 oramkowanych 147 widzianych w piatek pod Kaufalndem w Nysie (OB i O**) :)

Dziś rano jasnoniebieska albo srebrna AR147 w Oleśnie, nie zdążyłem kiwnąć ;)

Neiss widziany w Nysie na rynku wczoraj ok 17-18.

Oooo ;) Skórę robiłem. W sumie słyszałem, jak ktoś trąbił, ale nie zwracałem uwagi. Szykuje się na jutrzejszego grilla ;)

Widziana dzisiaj przed 07.00 zaparkowana, oramkowana 159 na ul. Niemodlińskiej koło Dambonia. Kogo to Bella? pozdrowienia.

Nie jestem pewien, ale prawdopodobnie widziany Lord1988_rr przy pasach na Kołłątaja w Opolu dziś chwilę po 21..

Amortyzatory
Powrót