• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, widziana, widziani

Pozdrowienia dla oramkowanej 156 sw z ładną dużą felga na POB widzianej w Kaszczorku pod Toruniem :)

Tomaz to Ty dziś od rana zaliczyłeś mycie na bezdotykowej w Suchym Lesie?

Pozdrawiam.

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

Nawet trąbiłem ale coś nurkowałeś przy fotelu pasażera :) gdybym nie był spóźniony to chętnie bym zobaczył i posłuchał jak ta Twoja "nowa" v-ka pracuje :D

Ostatnia edycja:
Nawet trąbiłem ale coś nurkowałeś przy fotelu pasażera :) gdybym nie był spóźniony to chętnie bym zobaczył i posłuchał jak ta Twoja "nowa" v-ka pracuje :D

Ehh, no czyściłem dywanik pasażera :)
Ale spoko, teraz trochę poujeżdżam Bellę, bo trzeba dotrzeć silnik. Będzie na pewno jeszcze okazja!

Pozdrowienia i podziekowania za wpuszczenie dla kolegi z fioletowej 147ki dzis rano na niestachowskiej.

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

A ja pozdrawiam wszystkich debili którzy trabili na mnie jak Alfa postanowiła zdechnac na Al.Niepodleglosci w mega korku. Na pewno auto na awaryjnych odjedzie jak na nie zatrabicie :)
Specjalne buziaczki dla tych co wpier...li się przede mnie uniemożliwiając mi zjazd stamtąd jak już udawało mi się odpalić auto...
Wszystkim wam życzę identycznej sytuacji ale z drugiej strony.
Mam świadomość, że pewnie nie było tam nikogo z forum (by się zatrzymał i pomógł pewnie) ale musiałem się wyzalic...
Niestety okazuje się że większość naszego społeczeństwa to... ;)

Dziś widziana "srebrna" 166 na Jugosłowiańskiej tak godzinę przed meczem na ramkach klubowych PPL ? Na prawdę śliczna i zadbana z zewnątrz :)

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla szarej Giulii Q widzianej w sobotę na Lubczykowej Górze, która przez pomyłkę podjechała pod mój dom :) Następnym razem można zaparkować na podjeździe i wrócić do centrum autobusem, kluczyki zostawiwszy w skrzynce na listy :D

A ja pozdrawiam wlascicieli pieknych alf - odpicowane czerwonejj 33 i nowiutkiej niebieskiejj Giulii - spotkanych w niedziele pod ICHOTem (brama Poznania). Milo bylo popatrzec na takie auta!

Pozdrowienia dla kierownika białej 159 rej. POB..., jechałen za Tobą od Lechickiej a potem przed Tobą do Kobylnicy. Ładnie się prezentuje na tych czarnych kołach.

Wczoraj srebrna 166 przedlift widziana na ul. Wołczyńskiej. Pozdro dla kierownika!

Pozdrowienia dla kierownika pięknej 166 :) stały bywalec na Kopernika ?
50.jpg

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót