• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, widziana, widziani

Czerwona Giulia na PO widziana jakiś czas temu zaparkowana na św. Marcienie tuż pod kupcem - to ktoś z forum? :)

a'propos giuli, to dzisiaj koło IKEA widziałem ciemnografitową giulię quadrifoglio w pełnym ataku! ale dźwięk... poezja... na poznańskich blachach :)

Kogo jest niebieska 156 sw parkujaca na parkingu Tobacco w Jankowicach?

Tez widziałem Gulie Quadrifogilo wczoraj na parkingu kolo kinepolis! jest kocur!

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Wczoraj przy Tesco na Serbskiej błękitna 156 ;) Skęcałem i machałem,ale nie wiem czy kierowca widział

W kwestii Giuli Q. To teraz jestem pewny co przeleciało wieczorem na katowickiej :)

Czarna 159 pod galeria Leszno, parking ok. Castoramy blachy po 726** na ramkach. Pozdrawiam

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

4 kwietnia ok 18 na rondzie Śródka widziana srebrna 166 na rejestracji PSZ. :)

6 kwietnia ok. 16:
- 159 sw czarny PO 1X403 okolice Witosa
- 156 sw PO 0645A okolice Makro
- 159 sw czarna PZ okolice Makro
- 156 sw szara PWA 197U8 Bogucin :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam Kolege mijanego o 16.30 na Termalnej, za późno zauważyłem :-)

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

Czarna 166 na PZ z ramkami na parkingu Auchan Komorniki :)

Pozdrowienia dla czerwonej 147 w Jarocinie. Dziękuję za wpuszczenie przy wylocie z myjni ;)

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót