Widziany, widziana, widziani

jeśli rano to między 9:30 a 10:00 to byłem chyba ja :)

Pozdrawiam wiśniową 166 stojącą wczoraj wieczorem pod Tropicaną w Śremie oraz czerwoną 147 mijaną na rondzie w Śremie około godz. 21.00 :)

Pozdrawiam krwisto czerwoną 147 na forumowych ramkach w Rawiczu, zaparkowaną nieopodal kościoła :)

Raina widziany na Królowej Jadwigi jakąś godzine temu, za późno się zorientowałem ;)
stałem sobie rowerem na pasach na wysokości osiedla młodych

Wczoraj widziany Pezot 406 zielony z ramkami okolo 14 na mieszka I. Przypadek,czy ktos tutaj?:)

Taka ładna srebrna 147mka widziana dziś w Chwaliszewie k.Krotoszyna.
pozdrawiam kierowcękierowcę

Pozdrawiam granatową GT z dużym napisem Alfaholicy na tylnej klapie, widzianą rano na trasie Września-Poznań.
Przyznam się że jest to rzadki widok, dwie GT jedna za drugą.

Pozdrawiam granatową GT z dużym napisem Alfaholicy na tylnej klapie, widzianą rano na trasie Września-Poznań.
Przyznam się że jest to rzadki widok, dwie GT jedna za drugą.

Pozdrawiam Zbinio! Trąbnęłam jak Cię wyprzedzałam bo widziałam ramki... ale odzewu nie było więc zwątpiłam :)

Dodano po 6 minutes:

Mattom to byłeś Ty na Piątkowskiej dzisiaj koło 16-ej? Pozdrawiam ;)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla czarnej 159 sedan parkującej na Piastowskim pod 36.
I również dla błękitnej 156 SW widzianej na Sobieskiego obok Telepizzy na Marysieńki.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam Zbinio! Trąbnęłam jak Cię wyprzedzałam bo widziałam ramki... ale odzewu nie było więc zwątpiłam :)
Jak nie było :confused: Może nie trąbiłem, ale kilka razy pomrugałem długimi.
Ale przyznam, że ciężką nóżkę masz ;) .

Pozdrowienia dla czarnej 159 sedan parkującej na Piastowskim pod 36.
I również dla błękitnej 156 SW widzianej na Sobieskiego obok Telepizzy na Marysieńki.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Serdecznie pozdrawiam

Jak nie było :confused: Może nie trąbiłem, ale kilka razy pomrugałem długimi.
Ale przyznam, że ciężką nóżkę masz ;) .

Adzietam. Normalnie jechałam :o

Dodano po 7 minutes:

Garbary dzisiaj koło 8 rano... Czy to nico ma taki uroczy uśmiech? ;)

Ostatnia edycja:
witek_n, zniknęła GT, na jej miejscu staje teraz Brera. Gratulować?;) Pozdrawiam!

6.30 czarna 156SW na PO parkowała na Mostowej! :) i kolejny raz czarna 147 z CB na dachu chyba przedwczoraj na skrzyżowaniu słowiańska/mieszka

Amortyzatory
Powrót