Widziany, widziana, widziani

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 147 na blachach PCH która chwilę temu stała na skrzyżowaniu Hlonda-Lechicka. Ramki chyba klubowe ale nie jestem pewny bo było ciemno ;) Siedziałem na miejscu pasażera w czerwonej Megane która stała obok :)

wystukane tabletem o paluchy ;)

ja jeżdze tamtędy do teściów. Pamiętam że jest jeszcze ktoś z pobiedzisk - srebrna 156. A samym gnieźnie też kilku już spotkałem.

to ja byłem tą srebną co się mijaliśmy i odmachaliśmy sobie. teraz w gnieźnie pomieszkuje i często latam do rodziców przez pobiedziska.

dzisiaj na Hetmańskiej widziany niebieski Spiderek na niemieckich blachach ,pogadane ,odmachane:)
troszkę dalej widziana srebrna 147,oczywiście łapki w górę:)pozdrawiam

ja,czerwony spider na białych alusach

Pozdrowienia dla białej 159 TI kombi na klubowych ramkach PO...MG(?) zaparkowanej w środe, ok 17stej na parkingu równoległym do krupówek :)

Czarna GT na jasnych skórach PGN na parkingu politechniki, Pozdrawiam ;)
Również pozdrawiam.:)

Dodano po 4 minutes:

Ja również pozdrawiam czarną GT z parkingu politechniki oraz 1990mb też, bo to chyba ty stałeś dzisiaj pod politechnika ?
Dziękuję za pozdrowienia; choć muszę przyznać że jeszcze żadnej oramkowanej Alfy przy Politechnice nie spotkałem. A jak się okazuje jest kilka :eek:.

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam szarą 156 mijaną dzisiaj w Gułtowach koło godziny 17:30... piąteczka była ;)

W Poznaniu na Libelta widziane dwie Alfy GT jedna jasno szara a druga czarna oraz w kolorze czarny mat 147:)

Dzisiaj otrąbiłem przystojną blondynkę w czarnej GT z naklejką Q2 na klapie bagażnika za zajechanie drogi. Na chyba najgłupszym skrzyżowaniu w Poznaniu - Al. Niepodległości i Niezłomnych.
Pozdrawiam!

Też byłam na Libelta dzisiaj koło 11-11.30... ale chyba byś moją rozpoznał Rychu, bom granatowa :)

Maru tak mi się wydawało ze to Twoja, myślałem ze sprzedałeś te felgi a się jednak myliłem :P chyba ze to są inne
Kedzia akurat byłem godzine później .

Sprzedałem 17 nastki, a teraz mam 18 torra :)
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• DSC_0078.jpg
    DSC_0078.jpg
    68.4 KB · Wyświetleń: 173
  • DSC_0074.jpg
    DSC_0074.jpg
    76.2 KB · Wyświetleń: 174
niee to była inna tzn miała inne felgi :) dodam też że miała ona na tylnej klapie jakąś żółtą naklejkę na środku
a tą co teraz pokazałeś na zdjęciu to widzę często na Piłsudskiego

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót