• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, widziana, widziani

Hahaha, też byłem pewien, że to o Ciebie chodzi :)

Pozdrowienia dla kierowcy szarej? 156 sportwagon na s11 za kornikiem w strone poznania. "Srebrna" giulietta :D

A ja pozdrawiam piękną bordową Gulię widzianą dziś na Jasielskiej około godziny 11 - akurat na przerwie w pracy w końcu jakieś ładne widoki. :)

Przepraszam bardzo a kto to mi tutaj jeździ Giulią Veloce w kolorze Misano Blue w okolicach Naramowic, Piątkowa, Suchego Lasu? Proszę jeździć gdzie indziej :D

Widziana kilka razy na Naramowickiej, parkująca pod galerią na Obornickiej i w paru innych miejscach.

Pozdrawiam kierowcę wiśniowej 159-tki na klubowych ramkach i dzięki za wspólny "przelot" trasą S5 do węzła Kleszczewo w niedzielny wieczór

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 z koniczynką dzisiaj na parkingu Biedronki w Skórzewie. Ładna sztuka ;-);-)

W okoliach Gniezna jeździ GT na ramkach. ostatnio widziana w Modliszewku :rolleyes:

Pozdrawiam ze 159 kolegę w 159 mijanego wczoraj na Palacza, około 20. Nie zdążyłem zareagować :-)

Pozdrawiam kierowcę 156 TI, zaparkowanej wczoraj przy Hawelańskiej w Poznaniu ;)

Pooozdro dla poliftowej 166 na rej FNW chyba na ramkach osiedle Tysiaclecia w Pozku !

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Tomaz widziany wczoraj w Mazdzie w okolicy salonu Kia na Obornickiej :))

Pozdrawiam :)

Amortyzatory
Powrót