Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrowienia dla Krystiana widzianego w Kłodzku na światłach w Pandzie :D
Teraz widać czym się wozi szlachta :D :D :D

---------- Post added at 00:43 ---------- Previous post was at 00:41 ----------

Łysy0800 widziany w drodze do Żabki dnia wczorajszego przed 23.00 ! ! !

Przy powrocie zatrzymane, przywitane, pogadane etc. ;)

POZDRO ! :)

Wczoraj w nocy 147 DST skrzyżowanie powstańców śląskich i hallera trąbiłem :)
Dzisiaj pod WSB 159 DLU łapka była :)

Teraz widać czym się wozi szlachta :D :D :D

---------- Post added at 00:43 ---------- Previous post was at 00:41 ----------

Łysy0800 widziany w drodze do Żabki dnia wczorajszego przed 23.00 ! ! !

Przy powrocie zatrzymane, przywitane, pogadane etc. ;)

POZDRO ! :)

Pozdro pozdro, sprężyna :D

Pozdrowienia dla Pawła flatbeet który zaparkował swój karawan pod Powiatowym w Świdnicy :D

Widziana zaparkowana srebrna 156 OP 79*** na Katowickiej w Opolu (ok. 19)

Widziana fioletowa/niebieska Alfka 147 DGL **** około 14:30 trasa Jerzmanowa - Głogów :) "machnąłem" światełkami ;)

W piątek widziana Hannah koło stacji Statoil we Wrzoskach, ok. 15.00

Czarna 147 DGL dzisiaj w Złotoryi za późno sie zorientowałem.
no i ciemna 147 DZL LX cos tam
na orlenie widziana dzis i nad zalewem ale bez odzewu

Pozdrawiam kolegów z Alfy GT, widzianych wczoraj na wieczorem na Klecińskiej, pomachane i odmachane.

Jechałem razem z dziewczyną, ja swoją, ona tą srebrną przede mną ale była zbyt zaaferowano jazdą żeby na was spojrzeć ;)

Dzisiaj około 21:20 czyli przed chwilą widziana 156 na Podwalu obok Renomy stałem za kolegą na światłach mrugałem światełkami jednak bez rezultatu, ramka była niestety rejestracji nie zapamiętałem później na ulicy Widok mijaliśmy się i chyba zjechałem nieco na Twój pas tu już musiałeś mnie widzieć ja skręciłem w stronę Placu Dominikańskiego a Ty w stronę Heliosa.

Chyba nareszcie odmachał mi kierowca Alfy. Dokładnie srebrnej 156 w Bierkowicach (jak ktoś ogarnia Kłodzko i okolice to pewnie kojarzy wioskę). Tak więc pozdrawiam 1 na 100 z tych więdzących czym się porusza.

Mumin, czy twoja żona nie jechała czasem w piątek, ok 17 alfą w stronę centrum?
Mam wrażenie, że jechała obok mnie od Kromera przez Mosty Warszawskie :) To raczej nie byłeś Ty, bo podejrzewam że zauważyłbyś mnie ;)

Poza tym pewna byłam, że kojarzę rejestrację, ale jakoś nie mogłam dopasować czyja jest... Aż do dzisiaj :lol:

Moja małżonka nie korzysta z Alfy, a ja nie zbliżam się do Laguny :D Taki układ :D

Moja małżonka nie korzysta z Alfy, a ja nie zbliżam się do Laguny :D Taki układ :D
w takim razie Ty jechałeś, czy ja mam halucynacje, że widziałam alfę na ramkach ze 156 w rejestracji? A może ktoś jeszcze ma podobną?
Serio pytam, bo inaczej chyba muszę udać się do lekarza :lol:

Amortyzatory
Powrót