Widziany, Widziana, Widziani :D

Pocieszny widziany dzisiaj z kebabem w ustach jakieś 1,5 godziny temu :D

Pozdrowienia dla Pani widzianej na Kasprowicza. Piekna Brera ;)

Dziś rano na Konwalii srebrna 156 OP z tabliczkami Alfaclubu

Pozdro dla pana w pięknej czerwonej GT która uciekała mi od autostrady aż do taśmociągu a potem już spokojnie jechałem za nią do opola :) nie wiem czy ktoś z forum :)

i jeszcze dla kierownika Fiata bravo błekitnego OKR :D może czyjś znajomy :) chyba JTD bo czarno z rury leciało :) troche mi chciał chyba zwiać :D

Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 156 z klubowymi ramkami widzianego dzisiaj przed 9 na kościuszki.

Pozdrowienia dla pana ze 159 na blachach SCI jadacego ze świeradowskiej na borowska - mrugałem, machałem nawet odtrąbił :) i dla pana dlugowlosego ze srebrnej 156 DSW widzianego na borowskiej

Około godziny temu Opole Tesko nowe 156 czarna DW i OP kombiaczek w dieselku również czarna

Widziana ciemna 159 kombi z klub-ramką zaparkowana przed Muzeum Narodowym :)

dziś w Kłodzku czarna 156 SW koło centrum handlowego. kolega mnie widział bo odmachał :)

ale ty miałeś polskie blachy a nie czeskie skoro w opisie masz BRNO

A ja pozdrawiam parkujących dzisiaj popołudniu na parkingu pod pasażem :) a dokładniej : szarą? 147 na klubowych ramkach i nr DWR, właścicielkę białej Giulietty z którą rozmawiała moja dziewczyna no i oczywiście Pociesznego którego Alfy a dokładniej felg ciężko nie jest zobaczyć ;)

ale ty miałeś polskie blachy a nie czeskie skoro w opisie masz BRNO

to ze mieszkam chwilowo (przynajmniej z zalozenia chwilowo) w Brnie to nie oznacza od razu, ze musze na czeskich blachach jezdzic :P

DOLe duzo ladniej sie na aucie prezentuja od tych dziwnych brnenskich, poza tym jednak wole polska biurokracje od czeskiego Kafki :)

Amortyzatory
Powrót