Widziany, Widziana, Widziani :D

Apropo tej 156 ze spojlerem. ostatnio zaparkowalem za nią
[img=http://img141.imageshack.us/img141/2301/zdjcie0088.th.jpg]
zdjcie0088.jpg
ale właściciela jeszcze nie widziałem.
Swoją drogą sporo 156 parkuje w naszej okolicy.

Aa Rafiki a z tymi soczewkami dużo roboty, trzeba mieć fach w rękach, czy wystarczy troche dobrych chęci? Jakie to koszta ? jeśli można wiedzieć oczywiście...

A już myślałem że to za moją stanąłeś;-)
Ale niestety to nie moja;-(
Pozdr...

A parkujesz gdzies na trzebnickiej, bo jak tak, to nie widze problemu, mogę zaparkować za Tobą ;)
I tak przy okazji Ty jeździsz na blachach DWR? bo niedawno pozdrawialismy sie z kolegą w takiej AR jak Twoja w okolicach pl. JP II .

Aa Rafiki a z tymi soczewkami dużo roboty, trzeba mieć fach w rękach, czy wystarczy troche dobrych chęci? Jakie to koszta ? jeśli można wiedzieć oczywiście...

Czy dużo roboty to raczej nie. Pierwszą lampę robiłem z 6 dni bo za bardzo nie wiedziałem co jak dociąć i czym wykończyć. Co do kosztów to soczewki 50 zł/para, czarny spray mat około 14zł. Do tego papier wodny do aby ramki zmatowić i mocowania żeby soczewki przymocować.

Dodam że drugą lampę zrobiłem w 6h :)

A parkujesz gdzies na trzebnickiej, bo jak tak, to nie widze problemu, mogę zaparkować za Tobą ;)
I tak przy okazji Ty jeździsz na blachach DWR? bo niedawno pozdrawialismy sie z kolegą w takiej AR jak Twoja w okolicach pl. JP II .

No ok jak zobaczysz moją to parkuj za nią;-)
Niestety ale ta na pl. JP II TO NIE MOJA;-)
Ja mam blachy SZO;-)

wczoraj w Czechach w Starostin albo Mezimiesti widziałem srebrną 156 z rejestracją DW i koniczynką po lewej stronie z tyłu, ktoś z forum? bo jakoś znajomo mi wyglądała

I jak tu nie lubiec poniedzialku??Na ul. opolskiej we wrocku po godz. 16 ,dwie Alfunie mijane,obie odmachane,w 156 usmiechnieta brunetka.Pozdrawiam oboje.

pozdro z czarnej 33 dza chyba już nie pierwszy raz. wcześniej w siechnicach jeśli dobrze kojarze.

---------- Post dodany o godzinie 19:08 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:06 ----------

tyczy się janusza58;)

Dziś o 17. Kromera stacja BP. Czarna 155 z koniczynką na tylnej klapie. To ktoś z tąd bo wydawało mi się, że kierownik machał ale za późno spostrzegłem i nie zdążyłem odmachać więc zobaczyłem tylko tył auta.

Jechałem w czwartek koło BP na Kromera około 22:00 czarną 155 ale koniczynki nie mam...chyba, że ktos przyczepil. Sprawdze:D

jarek to ty mi migales dlugimi i jechales za mna od traugutta przez most pokoju i dalej??

---------- Post dodany o godzinie 19:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:38 ----------

w czwartek po poludniu kolo 17 godziny.

Opole, ul. Sosnkowskiego --- srebrna 156 pomachane odmachane :)
ktoś z forum ???
pozdrawiam

A oto moja piknosc. Niestety jeszcze jest na blaszkach poprzedniego wlasciela, ale juz niebawem będzie smigac w OKL-u po wrocławskich ścieżkach, a czasami po kluczborskich. Wiec jak ktos będzie widział to mrugnac czasami ;)

Ostatnia edycja:
Hej!

Dopiero zaczynam przygodę z Alfą, a także z tym forum i nawet nie wiedziałem, że są takowe zwyczaje... :). Teraz kiedy przeczytałem ten wątek już się nie dziwię, dlaczego ktoś mi machał na skrzyżowaniu we Wrocławiu... teraz już wiem (no może na 90% wiem), że było to do mnie, a nie do Narzeczonej, która siedziała obok ;)

Kto wczoraj mnie wpuścił na placu społecznym zieloną 166 na ksenonkach?
Ktoś z nas bo już nie pierwszy raz się widzieliśmy:)

kto w opolu pod budynkiem PO wsm stał czarna 147 na OK ??;> w poniedziałek w południe ??;> ktoś z forum zakupił ?? :D

Amortyzatory
Powrót