Widziany, Widziana, Widziani :D

Tak się zastanawiam kiedy na was trafię. Migam różnym alfom i jedne odpowiadają, inne nie. Jak coś to moja wygląda tak,

DSCF8087_8_9.jpg

Mieszkam na Szkockiej (Muchobór) a pracuję na kowalach.

Ostatnia edycja:
A to nie my kiedyś na parkingu Magnolii Park stanęliśmy na przeciwko siebie ? :)

Tak się zastanawiam kiedy na was trafię. Migam różnym alfom i jedne odpowiadają, inne nie. Jak coś to moja wygląda tak,

Mieszkam na Szkockiej (Muchobór) a pracuję na kowalach.

I jakby co to moja :

Zawsze chętnie pozdrowi;):ciao:

EDIT: Rafiki, dzisiaj Cię widziałem - jechałeś św. wincentego/przecinales Trzebnicką. Nieźle sie prezentuje Twoja SW na żywo :)

Ostatnia edycja:
Moja jest srebna z dużym spojlerem i chyba jedyna jeżdżąca po Wrocku z blachami " SZO "
i z "chamskimi" listwami na drzwiach;-)

Machnij czasem;-)

Ostatnia edycja:
19.06 po godz. 20 - piekna czerwona Brera pod Decathlonem na blachach DW.... ,
a dziś ładną czerwona 156 i czarna 156 przejazdem przez Plac Wolności około godz 13. Kolege loco145 widuje na Armii Krajowej? pozdro

Ostatnia edycja:
na armi krajowej przy zjezdzie z wiaduktu od strony obrnocow jakisch tam :P przy stacji chyba wiem ze stoi identyczna jak moja na OOL blachach :D a ja mam OGL wiec tez nie duza roznica :) teraz raczej tamtedy nie jezdze chyba ze przy PKP... ale glownie 1-Maja i Plebiscytowa bardzo czesto :)

ta czerwona Brera hmmm ktos z PO czesto ja widuje :) i ostatnio na Warynskiego ktoś jechał szara 166 z rejestracja na boku, co prawda szedlem chodnikiem ale na widok Alfy usmiechnalem sie na co pan zwrucil uwage i machnal reka :D ktos z Forum ??

ostatnio w moich okolicach gdzie mieszkam zaczęły sie krecić czeskie Alfy :D nawet widziałem na live 166 z pakietem zendera :D w ktrorej kolega bardzo intensywnie mrugal :D a ze do granicy mam 3 km czesto tam bywam i tam tez jezdza Alfy a kierowcy mrugaja i machaja !! :D

Ostatnia edycja:
A ja spotkałem kolegę "Banita"- robił zdjęcia na weselu, na którym byłem. Zdjęcia Alfek oczywiście tez zrobione! Może pokaże.....:P

Wczoraj kolo 22:30 Wrocław ul. buforowa AR 156 JTD grigio africa, blachy DST. ktoś z tąd?:)

no walnołem fotke naszych ślicznotek :D poczym wróciłem do pracy hehe

alfav.jpg

pozdro

3/4 ludzi nie wie o co chodzi, no ale coż... dzieki nim alfa zwiększyła sprzedaż:)))

Dzisiaj na św. wincentego widziany i pozdrowiony Rafiki:)
a tak przy okazji, Ty masz seryjny xenon czy jakis HID z allegro? i jaka to barwa światła? jeśli można wiedzieć:)

Również pozdrawiam :) A co do światełek to mam soczewki od vectry c założone plus palniki 6000. A jak to wygląda? :D

ps. na św Wincentego również stoi srebrna 156 z spojlerem. To jest bella Tremora który pracuje w pobliżu :)

Ja mieszkam jakies 30-40m od miejsca w ktorym sie mijalismy;) wiec dosyc czesto widuje tamtą srebrną 156, o ile sie nie myle to ma ramki z alfaclubu.

A co do Twoich świateł to nieźle to wygląda, rzuciło mi się w oczy odrazu, dlatego pytam co to tam tak ładnie świeciło:) Te soczewki z Vectry C to jakaś samoróbka, czy jak to jest zrobione?

Koledzy jak Św. Wincentego to moje rejony ;), a kolegę ze srebrnej AR ze spojlerem często widuję na skrzyżowaniu Jagielończyka

Oo to dobrze wiedzieć:) a jaki kolor Twojej AR? Jak Twoje rejony, to gdzie ją można spotkać, bo ja również w pobliżu parkuje:)

A co do Twoich świateł to nieźle to wygląda, rzuciło mi się w oczy odrazu, dlatego pytam co to tam tak ładnie świeciło:) Te soczewki z Vectry C to jakaś samoróbka, czy jak to jest zrobione?

Tak sam wstawiałem i przerabiałem lampy. Ładnie to świeci i odcina - granica cienia i światła więc nie wali gdzie popadnie. Z zewnątrz też mi się to podoba :)

Oo to dobrze wiedzieć:) a jaki kolor Twojej AR? Jak Twoje rejony, to gdzie ją można spotkać, bo ja również w pobliżu parkuje:)

Ja blisko posterunku policji przy pomorskiej, ponieważ blok tuż obok mieszkam :). Mój kolor to kameleon, a bardziej poznasz po niemieckich blachach :)

Widze ze duzo osob jest z mojej okolicy czyli Nowego dworu widze po fotkach,pozdr.

Ostatnia edycja:
Apropo tej 156 ze spojlerem. ostatnio zaparkowalem za nią
[img=http://img141.imageshack.us/img141/2301/zdjcie0088.th.jpg]
zdjcie0088.jpg
ale właściciela jeszcze nie widziałem.
Swoją drogą sporo 156 parkuje w naszej okolicy.

Aa Rafiki a z tymi soczewkami dużo roboty, trzeba mieć fach w rękach, czy wystarczy troche dobrych chęci? Jakie to koszta ? jeśli można wiedzieć oczywiście...

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót