Widziany, Widziana, Widziani :D

pozdrowienia dla właściciela alfy 166, stojącej w pawłowiczkach:) a dokładniej na placu materiałów budowlanych.

Właśnie skończyłem oglądać "stop drogówka" na TV4. I pod koniec jest czyjaś bordowa alfa 155 rejestracja DW :) Są oczywiście ramki

Właśnie skończyłem oglądać "stop drogówka" na TV4. I pod koniec jest czyjaś bordowa alfa 155 rejestracja DW :) Są oczywiście ramki

To chyba stary odcinek... Bo już kiedyś gdzieś tu była rozmowa o tej 155, ale nie pamiętam, czyja :D

- - - Updated - - -

W sobotę w DZA na Wrocławskiej mrugałem do Kolegi Shemagonish :) Jechałem Uniakiem. Skręcałeś już na XX-LECIA :)

Pozdro !

W sobotę wracając z Wrocławia chyba mijałem Marka - 159 na blachach DST :)

W DZA (chyba w pt.) natomiast widziana biała, oramkowana 75 :) Machałem z czerwonego Matiza :D

Dzis widziana Alfa 156 SW na Tesco w Lubinie oraz Patrycja w swojej 156 SW kolo galerii ;)pozdrowienia :D

Widziana czerwona AR 145 z forumowymi ramkami na tablicach DL w Lubinie, zaparkowana przy OSIR na przeciw uczelni UZZM między 11-12 godz.

Ja często i gęsto widzę czarną 159 DOL z ramkami na wjeździe do Wrocka na wysokości Psiego Pola. Pozdro :)

Widziana czerwona AR 145 z forumowymi ramkami na tablicach DL w Lubinie, zaparkowana przy OSIR na przeciw uczelni UZZM między 11-12 godz.
Teddy84

Cytat Napisał Dawid_Zielu Zobacz post
Olaf fure wietrzy

No tak trzeba się było przejechać. Choć dziś się nią nie ruszylem bo hamulec ręczny zamarzł :):)
A pracuję w budynku po drugiej stronie ulicy więc jak jestem to parkuję tam na parkingu :)
Ja dziś widziałem 166 w L-cy łapki były :)
Pozdrawiam

Widziany dawidee26 ok. 7:30 na orlenie przed Wrocławiem.

Pozdrawiam :)

Dziś u mnie na ulicy (Stokrotkowa w DZA) widziana poliftowa 156SW z ramkami -> DZA1F06 bodajże :)
Kto to taki ?

Ostatnio widziana też 156 CROSSWAGON na ząbkowickich blachach we Wrocławiu, ale z tego, co kojarzę, to Kolega się nie ujawnia na forum... (Mrugałem z Uniaka w sobotę chyba)

Widziana czarna GT na Armii Krajowej w Wałbrzychu gdzieś o 6.40 ;)

Wroclaw- widziana 156 przy ulicy Slicznej:D przy gyrosie xd jakies 200m od. :D
Wroclaw- widziana 156 Sportwagon pod AUCHAN czarna :D
Trasa, od zgorzelca w strone wroclawia kolo 70kilometra, godzina 14:50 widziana 166 czarna, mrugalem z przeciwnego kierunku(wroclaw-zgorzelec) na A4 :D Pozdrawiam czarna 146 ;D

pozdrowienia dla kierowników dwóch białych alf gt (DOL oraz ONA) mijąjacych mnie dzisiaj około 17.30 na alei Karkonoskiej w kierunku A4. taki duet to nieczęsty widok:)

białe z czarnymi grzywami ;)

również pozdrawiam i faktycznie ciekawie się to w czasie zgrało!
ooo....kojarze kolege. mozna powiedziec ze rodzinnymi garazami prawie ze soba sasiadujemy. kiedys powozilem niebieskie punto I w klekocie. do nastepnego!

Amortyzatory
Powrót