Widziany, Widziana, Widziani :D

Dzisiaj czarna 159 DOL oramkowana namierzona na parkingu pod ,,Młynem" obok Korony

Sebawroc: gdzie parkujesz zazwyczaj? Bo wydaje mi się, że jesteśmy sąsiadami

Pozdrowienia dla właściciela sedana 156 Bordowej oramkowanej, stojącej na hodniku koło sklepu spożywczego w Bielawie:D

Sebawroc: gdzie parkujesz zazwyczaj? Bo wydaje mi się, że jesteśmy sąsiadami

Parkuje na Jednosci Narodowej na wysokosci Olbinskiej / Poboznego. Ale juz niedlugo bo musze znalezc mieszkanie do wynajecia wiec rejon sie zmieni zapewne

Hehe akuratnie kursuje Jednosci Narodowej - Sienkiewicza / Piwna - Wyszyńskiego - Psie Pole i z powrotem ;P

Hmmmm akuratnie pracuje w Sumice na Bierutowskiej między Psim Polem a Mirkowem, a trasa wyuczona jak odruch Pawłowa to dom - przedszkole - praca i z powrotem, przez przypadek nie wyprzedzałeś kiedyś srebrnej oramkowanej 147 w okolicy stacji kolejowej pod wiaduktem koło Hydral`u?

Wczoraj na Kościuszki w Legnicy biała gt na ramkach. Łapki były :) Pozdrawiam

dziś na Karolince - pistacjowa 156 Sportwagon na felgach GTA, była łapa w górze, pozdrawiam ! :D

no lepiej tego określić nie potrafię, ale kolorek ciekawy :D skoro nie widziałeś mojej Alfy (przysłonięta BMW kumpla) to skąd wiedziałeś komu machasz ? :D

Pozdrawiam Pana w 156 kilkanaście dni temu w godzinach porannych na orlenie na kosmonatów, wczoraj 156 ERA ??? koło Astry - spaceruje sobie a tu patrzę ramki to macham :)

Majkel™;1280522 napisał:
Zastanawiałem się właśnie czy zauważyłeś :D Pozdro!

heh zauważyłem 400m dalej jak wycieraczki włączyłem heh pierwsza myśl to: kur... znowu mi jakąś reklamówkę wsadzili za wycieraczkę heh zajechałem na myjkę patrze a tu niespodzianka hehe

Kto mnie dzisiaj miło zaskoczył na Szewskiej? :) Pozdrawiam!

Z początku myślałem że to mandat, bo tam nie wolno parkować :DDSC_4699.jpg

Amortyzatory
Powrót