Widziany, Widziana, Widziani :D

haha ja również pozdrawiam czarną 156 DW ...KG :D

PS. Poszukaj ramek klubowych do swojej włoszki :)

Idą, niedługo zamontuję ;)

A dziś pozdrawiam klubowicza z ciemnej 156 DSW...na stojąca na ul.góralskiej ... oraz nieopodal stojąca szarą GT.

Kto wczoraj po 16:00 szalał ulicami Wrocławia granatową 156 2.4JTD numer DW..6FJ ???? Ramki Alfa clubu - ktoś z tego forum ???
Pozdrawiam

Pozdrawiam właścicieli srebrnych dwóch 156 i jednaj 166 z Osiedla Spiżowego na spiżowej.

Kto wczoraj po 16:00 szalał ulicami Wrocławia granatową 156 2.4JTD numer DW..6FJ ???? Ramki Alfa clubu - ktoś z tego forum ???
Pozdrawiam

Skoro ramki Alfa Clubu to domyślam że ktoś z tamtego forum był ;)

A ja przy okazji pozdrawiam wszystkich nowych właścicieli Alf w Legnicy którzy nie machają, nie mrugają i nie wiedzą co jest grane :D

Skoro ramki Alfa Clubu to domyślam że ktoś z tamtego forum był ;)

A ja przy okazji pozdrawiam wszystkich nowych właścicieli Alf w Legnicy którzy nie machają, nie mrugają i nie wiedzą co jest grane :D

Też mam ramki Alfa Clubu a jestem częstym gościem tego forum :D
Pozdrawiam

ale skoro wozi ich ramki to bardziej identyfikuje się z nimi - o to mi chodziło i że prędzej tam się go uświadczy :]

Wczoraj tj. Piątek 6ego pod Kredką i Ołówkiem stała Alfa GT czarna- tak zaparkowana, że jak jechały auta z naprzeciwka to trzeba było stanąc z powodu niemyślenia parkującego, którego tył auta wystawał na jezdnię.

Wczoraj na parkingu przy tesco na długiej ok 16:00 mijałem się z czarną 156, blachy DW XXXXX, ze niskim spojlerem na klapie, ktoś z forum???

Fakt w Legnicy ciężko aby ktoś odmrugał albo odmachał!!! :):) Pozdro

o ktoś z Legnicy :) jak wygląda Twoja 145, może mijamy się nieraz na drodze ?

Możliwe całkiem że sie gdzieś na mieście mineliśmy w końcu legnica to mała mieścina :-). Moja niunia to czarna 145 1,6 500 Limited Edition. Ostatnio jednak nie mijałem żadnej czerwonej 156, no moze prócz stojacej na Andersa :)

A może ktoś ze Środy Śląskiej jest? Mnie na DSR uświadczycie w zielonej 145 na ksenonie. Często widuje czarną 146 z Legnicy i pełno 156 DW przejeżdżających przez Środę.

Wczoraj tj. Piątek 6ego pod Kredką i Ołówkiem stała Alfa GT czarna- tak zaparkowana, że jak jechały auta z naprzeciwka to trzeba było stanąc z powodu niemyślenia parkującego, którego tył auta wystawał na jezdnię.
To mogła być moja kuzynka. DGL coś tam?

kto myka przez moją wioskę srebrną 146 DWR... i ogląda moją mruśkę? i pozdro dla czarnej 155 i srebrnej 156 dzisiaj na shelu na kamiennej. aż 3 sztuki w jednym czasie. nie machnąłem bo byłem cały dzień zadżumiony i niewiedziałem co się dookoła mnie dzieje.

Dziś koło Intera w Koźlu ok 11:30 widziana czerwona 145. Parzi, czy to byłeś Ty??

Witam i pozdrawiam. Jesli zauwaze i zdaze to staram sie odpozdrowic :D
Ktos jakas 156 dosc czesto mnie pozdrawia na trasie Olawa - Wroclaw :D

ooo i znalazła sie też brera :D już kiedyś chcialem kartke za szybe włożyć z adresem strony alfaholicy.org :D ale nie wiedziałem kto jeździ ;)
czerwona brera ostatnio mnie chyba kolego goniłeś ja mietkiem jechałem od kumpla a Ty wyjeżdzaleś tak jakby od LO 2-ki do góry :)

Na Więckowskiego 156 czarna DWR 17 coś tam. Wyjeżdżał jak przechodziłem obok.

Amortyzatory
Powrót