• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Widziany, Widziana, Widziani :D

A ja pozdrawiam właściciela oramkowanej, ciemnej 166 z ul. Ścinawskiej :)
Właśnie przed momentem ją mijałem :D

"stalowa" 147 pomachałem :) Po drodze do Wro od Ścy około godziny...17-18 chyba...jechałem czerwoną GTV z rozwaloną maską :P Kto to był?

Ja Ciebie też :) Mijaliśmy się też w sobotę przy McDonaldzie w Ścy około 16, jechałem wtedy na zamianę.

Pozdrawiam ^^

Poliftowa 166 ciemny granat na DWR widziana dzisiaj na Pl. Kościuszki przy aptece zaparkowana.

Dzisiaj ok. 16.50 na Krakowskiej (kilka aut za mną) czarna 159SW - ktoś się co chwilkę ładnie pokazywał zza ciężarówki - kto to był ;) ?

Ja- czarna 147

pozdro dla kierownika/kierowniczki czarnej GTV z blaszkami DWL zaparkowanej przy mostach mieszczanskich

Pozdrowienia dla kierownika bordowej 159-tki, mijanej dzisiaj 2x na Krakowskiej / Opolskiej (rączka była jak zawsze :))

---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 18:28 ----------

pozdro dla kierownika/kierowniczki czarnej GTV z blaszkami DWL zaparkowanej przy mostach mieszczanskich
Rafał ! Wpadnij pod MM ;)

Pogadałbym sobie z Tobą :)

Dzisiaj ok. 16.50 na Krakowskiej (kilka aut za mną) czarna 159SW - ktoś się co chwilkę ładnie pokazywał zza ciężarówki - kto to był ;) ?

Ja- czarna 147

Widzę, że często śmigasz krakowską/opolską?
Ja niedługo się tam przeprowadzam :D To może uda się kiedyś zobaczyć ;)

Rafał ! Wpadnij pod MM ;)

Pogadałbym sobie z Tobą :)

Oj Chlopaku, ja juz sie w zyciu pod mostem nastalem :P Na starosc jakis wygodnicki sie zrobilem i albo uwazam, ze jest za cieplo, albo za zimno, albo musze pracowac, albo mi sie nie chce :P

Proponuje zamiast spota pod mostem zrobic spontanicznego grilla na walach na Maslicach w jakas sobote. Stac nie trzeba i zjesc cos mozna. Jak ktos chce to moze nawet pilke kopnac...

Oj Chlopaku, ja juz sie w zyciu pod mostem nastalem :P Na starosc jakis wygodnicki sie zrobilem i albo uwazam, ze jest za cieplo, albo za zimno, albo musze pracowac, albo mi sie nie chce :P

Proponuje zamiast spota pod mostem zrobic spontanicznego grilla na walach na Maslicach w jakas sobote. Stac nie trzeba i zjesc cos mozna. Jak ktos chce to moze nawet pilke kopnac...
Niegłupie, niegłupie... :) Tylko w sob. musiałbym specjalnie przyjechać do Wro... hmmmmmmm... pomyślimy ;)

No proszę - GRATULACJE!!!

...a może coś dokładniej, gdzie o której może by się coś zorganizowało - choć niestety do 16 jestem w szkole... :(

Dzięki wielkie :)
Fajnie by wyglądał szpaler z Alf :) Ale ślub i weselicho w stronach narzeczonej (okolice Kępna), w czwartek już startujemy, żeby tam wszystko ogarnąć.
Ale obiecuję, że następny ślub będzie we Wrocku :D

Amortyzatory
Powrót