Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
"stalowa" 147 pomachałemPo drodze do Wro od Ścy około godziny...17-18 chyba...jechałem czerwoną GTV z rozwaloną maską
Kto to był?
pozdro dla kierownika/kierowniczki czarnej GTV z blaszkami DWL zaparkowanej przy mostach mieszczanskich
Rafał ! Wpadnij pod MMpozdro dla kierownika/kierowniczki czarnej GTV z blaszkami DWL zaparkowanej przy mostach mieszczanskich
Dzisiaj ok. 16.50 na Krakowskiej (kilka aut za mną) czarna 159SW - ktoś się co chwilkę ładnie pokazywał zza ciężarówki - kto to był?
Ja- czarna 147
Rafał ! Wpadnij pod MM
Pogadałbym sobie z Tobą![]()
Studiuję we Wro... i wynajmuję mieszkanie na domkach blisko OpolskiejWidzę, że często śmigasz krakowską/opolską?
Ja niedługo się tam przeprowadzamTo może uda się kiedyś zobaczyć
![]()
Ja to bym sobie cycka z kurczaka własnoręcznie ugrilował ... ahhh...
Niegłupie, niegłupie...Oj Chlopaku, ja juz sie w zyciu pod mostem nastalemNa starosc jakis wygodnicki sie zrobilem i albo uwazam, ze jest za cieplo, albo za zimno, albo musze pracowac, albo mi sie nie chce
Proponuje zamiast spota pod mostem zrobic spontanicznego grilla na walach na Maslicach w jakas sobote. Stac nie trzeba i zjesc cos mozna. Jak ktos chce to moze nawet pilke kopnac...
Studiuję we Wro... i wynajmuję mieszkanie na domkach blisko OpolskiejTakże pon.-pt. dzień w dzień
PS. I jak z tymi skórami?
I straciliśmy Kolegę - Alfaholika ! Żegnaj Łysy !Ano proszę, tu odpowiedź: http://www.forum.alfaholicy.org/czesci/50959-156_na_czesci_aukcje-2.html
Co do grilla- jestem na tak! Tylko nie w tą sobotę, bo jakoś tak mi wypadło, że się żenię![]()
No proszę - GRATULACJE!!!
...a może coś dokładniej, gdzie o której może by się coś zorganizowało - choć niestety do 16 jestem w szkole...![]()