Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czesto ja widuje w okolicach Magnolii.ostatnio stala na gornym parkingu...Z nie czerwonych jest jeszcze Czarna na Kuźnikach...ale to 147To mamy we Wrocławiu czerwoną GTA?![]()
Ta czerwona w dodatku w jednych rękach od nowościTo szczerze przyznam, że nie wiedziałem. Kiedyś rzuciły mi się w oczy dwie 156 GTA. Jedną widziałem w sedanie chyba czarna dwa razy koło partynickiej i raz też ciemną w kombi czy innym sportwagonie, ale to mogla być równie dobrze przyjezdna. Muszę częściej jeździć w okolice mongolii!
Pozdrawiam wszystkich odmachanych i machających wczoraj na trasie brzeg-oława-jelcz![]()
Na zachodzie i południu lepiej z tradycją, ale i też nie ma tam Alf, u nas jest ich mnóstwo. Jak jechałem na Węgry, to w Czechach, na Słowacji i na Węgrzech minąłem łącznie ok. 10 Alf, wszyscy machali, i to na ogół pierwsiA tak z ciekawości. Dużo ich było? Jeżdżąc po swojej okolicy to mam skuteczność może na poziomie 20%. Niedawno, podczas krótkiej przejażdzki przez niemcy, pierwszy Alfista jakiego spotkałem od razu podniósł rękę. Chyba na zachodzie lepiej z tradycją!![]()
Zgadza sie.dzis znowu czerwona GTA zagoscila na parkingu magnoliowym.Nawet udalo mi sie zamienic pare slow z wlascicielem-od nowosci u niego.Kupiona w 2002r. w ADFie. Jednak ostatnie trzy lata stala w garazu i nie dawno znowu wyjechala na wroclawskie drogi. Na dniach cykne jej zdjecie,bo dzis byla "nie wyjsciowa" a wlasciciel wolalby sie czysciutką pochwalicTa czerwona w dodatku w jednych rękach od nowości