Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrowienia dla właściela 156 (DWL) na ramkach na trasie pomiędzy prochowicami a legnicą :)

Dobra, przyznawać się, kto wczoraj wieczorem ( około godziny 22 ) śmigał pod mostem milenjinym 156 SW z busso prawdopodobnie ( dźwięk jakby busso :) ) ?!

Pozdrawiam widzianego dzisiaj właściciela Alfy 159 na blaszkach DSW. Spotkaliśmy się na Ślężnej i jeszcze widziałem Cie w lusterku na Karkonoskiej :D
Łapki były, pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam właściciela srebrnej/szarej Alfy GT, stała obok mojej GT na parkingu PWr, z resztą nie pierwszy raz :)

To na parkingach pwr jeszcze jakaś inna GT stoi? Nie zauważyłem :D A GT o której mówisz to kolegi Bors ;)

A pozdrawiam, pozdrawiam :) Kolego krasusek - to trzeba na weekendy też się pojawiać :D

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka

To mamy we Wrocławiu czerwoną GTA? :eek:
Czesto ja widuje w okolicach Magnolii.ostatnio stala na gornym parkingu...Z nie czerwonych jest jeszcze Czarna na Kuźnikach...ale to 147

Tak przy okazji dzis w okolicach Strzegomia poznym popoludniem mijalem sie z ciemną 159SW na wroclawskich numerach tak cos mi sie w oczy wloskie ramki rzucily ...

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
To szczerze przyznam, że nie wiedziałem. Kiedyś rzuciły mi się w oczy dwie 156 GTA. Jedną widziałem w sedanie chyba czarna dwa razy koło partynickiej i raz też ciemną w kombi czy innym sportwagonie, ale to mogla być równie dobrze przyjezdna. Muszę częściej jeździć w okolice mongolii!

To szczerze przyznam, że nie wiedziałem. Kiedyś rzuciły mi się w oczy dwie 156 GTA. Jedną widziałem w sedanie chyba czarna dwa razy koło partynickiej i raz też ciemną w kombi czy innym sportwagonie, ale to mogla być równie dobrze przyjezdna. Muszę częściej jeździć w okolice mongolii!
Ta czerwona w dodatku w jednych rękach od nowości

Pozdrawiam wszystkich odmachanych i machających wczoraj na trasie brzeg-oława-jelcz :)

Pozdrawiam wszystkich odmachanych i machających wczoraj na trasie brzeg-oława-jelcz :)

A tak z ciekawości. Dużo ich było? Jeżdżąc po swojej okolicy to mam skuteczność może na poziomie 20%. Niedawno, podczas krótkiej przejażdzki przez niemcy, pierwszy Alfista jakiego spotkałem od razu podniósł rękę. Chyba na zachodzie lepiej z tradycją! :D

A tak z ciekawości. Dużo ich było? Jeżdżąc po swojej okolicy to mam skuteczność może na poziomie 20%. Niedawno, podczas krótkiej przejażdzki przez niemcy, pierwszy Alfista jakiego spotkałem od razu podniósł rękę. Chyba na zachodzie lepiej z tradycją! :D
Na zachodzie i południu lepiej z tradycją, ale i też nie ma tam Alf, u nas jest ich mnóstwo. Jak jechałem na Węgry, to w Czechach, na Słowacji i na Węgrzech minąłem łącznie ok. 10 Alf, wszyscy machali, i to na ogół pierwsi :)

Ta czerwona w dodatku w jednych rękach od nowości
Zgadza sie.dzis znowu czerwona GTA zagoscila na parkingu magnoliowym.Nawet udalo mi sie zamienic pare slow z wlascicielem-od nowosci u niego.Kupiona w 2002r. w ADFie. Jednak ostatnie trzy lata stala w garazu i nie dawno znowu wyjechala na wroclawskie drogi. Na dniach cykne jej zdjecie,bo dzis byla "nie wyjsciowa" a wlasciciel wolalby sie czysciutką pochwalic :-) Pozdrowienia raz jeszcze mimo,ze kierowca nie jest na forum :-)

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Czasem ją widuję :-)

20170203_110822456_iOS.jpg

Amortyzatory
Powrót