Widziany, Widziana, Widziani :D

Hahaha

Zgadza się to moje auto. Poznaje po kształcie i rejestracji :P

THX za info

Zrobię sobie kopie na pamiątke :)

Tylko ten znaczek przekrzywiony bo ojciec pożyczył dzień wcześniej auto i zapomniał zamknąć bo nie wiedział że jest wajcha od bagażnika koło siedzenia kierowcy a ja nie zauważyłem :P

Ostatnia edycja:
dadasiek, nie widzieliśmy się czasem na trasie Chojnów Lubin w niedziele około 13, Ty migałeś światełkami moja żona wtedy prowadziła ja tylko machnąłem łapką.

dadasiek, nie widzieliśmy się czasem na trasie Chojnów Lubin w niedziele około 13, Ty migałeś światełkami moja żona wtedy prowadziła ja tylko machnąłem łapką.

widzieliśmy, widzieliśmy :)

jestem co weekend tam, także będę jeszcze bardziej uważał na 166'ki :) pamiętam, że kobieta była za kierownicą, chyba blondynka :)

pozdrawiam,
i może do zobaczenia w weekend :)

Adam

No nie wszystkie drogi są u nas takie fatalne ale ostatnio w Lubinie sporo dziur jest patrzy się na drogę przed maską. Dziś widziana srebrna 166 gdy skręcała w ulicę Odrodzenia :)

Polecam przejechać się Legnicą - zaorana dziurawa - a dziury łata się zdzierając asfalt az do poniemieckiej kostki - która BTW jest o niebo lepsza niż to co się dzieje np. na ul.chojnowskiej-tam się zrobiły 3 pasy juz bo ludzie wolą pokonąc krawężnik i po trawniku pocinać jak jechać srodkiem celując miedzy dziury :D
Tak swoją drogą to alfistów w Lubinie coś nie spotykam bo jeszcze żaden mi nie odmrugał. A jestem codziennie (alfa jezdzi ponad rok juz) a zdarza mi się nieraz równięz fiatolotem służbowym mrugnąć.

Ostatnia edycja:
Polecam przejechać się Legnicą - zaorana dziurawa
Jakby zaorali to była by równiejsza, a tak to jest masakra, na szczęście nie wszędzie. Ale chojnowska, zwłaszcza na wylocie, za torami do Olrenu to istny szwajcarski ser ;/

Pozdrawiam kolegę z białej GT który został przed momentem spacyfikowany przez ochroniarza w Smartexie ;)
Taka patologia jest tu na porządku dziennym :D

Dziękuję za wizytówkę zostawioną za wycieraczką wczoraj w Opolu. Pozdrawiam.

Pozdrowienia dla kolezanki z niebieskiej 145 z ktora jechalem od zielinskiego do jp2. Pomachalem, odwzajemnila usmiechem i w zamian dostala wizytowke klubu. Moze pojawi sie na stronie i bedziemy miec kolejna pozytywnie nastawiona klubowoczke:-)

Dzisaj potrąciłby mnie jakiś nażelowany pedał w czarnej 159.... K***a co za ludzie kupują te auta....

Miałem zielone na pasach ale jemu to nie przeszkadzało :/

Zamiast pozdrowień to Ch** Ci w De! (albo i nie bo może to lubisz....)

wiesz każdy może się zamyślić, tak samo pieszy jak i kierowca. dlatego nie rozumiem pieszych którzy widząc zielone na oślep walą na jezdnię. tylko co z tego że miałem zielone jak stracę życie albo zdrowie... ale to nic bo on winny ja miałem zielone... dziwne to podejście.

i żeby nie było nie pochwalam tego co zrobił proszę jednak by każdy uważał... zarówno za kierownicą jak i na "pałach" :)

PS. pozdrowienia dla kolegi ze Strzelina spod HAKa ;)

dlatego nie rozumiem pieszych którzy widząc zielone na oślep walą na jezdnię

To było na zasadzie że z prostopadłej na skrzyżowaniu wyjeżdżał i chciał się wcisnąć między pieszych którzy zielone od dłuższego czasu już mieli. Nie chciało mu się czekać aż wszyscy przejdą a nie że leciał i nie widział.

A ja widziałem dzisiaj iNTELLA :D ... i 2 Panie (auta bez ramek) : jedna w czerwonym Miciaku, druga w ciemnej w 147 JTD na Opolskiej (za szybką tabliczka: ANIA :))

Dzisaj potrąciłby mnie jakiś nażelowany pedał w czarnej 159.... K***a co za ludzie kupują te auta....

Dobrze, że ja nie jestem nażelowany :D No i nie pedał ;)

---------- Post dodany o godzinie 22:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:39 ----------

A ja widziałem dzisiaj iNTELLA :D

A gdzieś Ty mnie przyuważył, co ?? ;>

wiesz każdy może się zamyślić, tak samo pieszy jak i kierowca. dlatego nie rozumiem pieszych którzy widząc zielone na oślep walą na jezdnię. tylko co z tego że miałem zielone jak stracę życie albo zdrowie... ale to nic bo on winny ja miałem zielone... dziwne to podejście.

i żeby nie było nie pochwalam tego co zrobił proszę jednak by każdy uważał... zarówno za kierownicą jak i na "pałach" :)

PS. pozdrowienia dla kolegi ze Strzelina spod HAKa ;)

to po co światła??

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 147 widzianej dzisiaj o 15 na Nowodworskiej koło cukierni. Zajrzyj do lewej lampy, bo nie świeci ;)

Amortyzatory
Powrót