• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Podsumowanie z dzisiejszego dnia:

Alfa 146 na ramkach, stałeś obok mnie na światłach między Tesco a meblami Bodzio na Bielanach, zauważyłem jak już ruszyłeś :P
Mijana Alfa 159 DTR na ramkach, niestety kierowca nie odmachał,
I widziania 159sw na ramkach, na parkingu koło budynku A1 na pwr.

Dziś na trasie Wrocław- Trzebnica widziane dwie Alfy: 156 około godziny 9 oraz 147 DW191RR w godzinach popołudniowych. Pozdrawiam

147 DW191RR to ja :D śmigałem do Leszna na zawody lekkoatletyczne :P chyba Cię widziałem bo ktoś mi na ramce śmignął :D

Widzana Malgo dziś ok 19 pod Kauflandem we Wro.
Ps. Nie pozwala mężowi jeździć [emoji14]

Pozdrawiam kolegę z Alfy 147 stojącego dziś około 18 w korku do Kryniczna na krajowej 5. Nie zauważyłem numerów rejestracyjnych. Jechałem w przeciwnym kierunku.

Pozdrawiam klubowicza z SW, zaparkowanego dzisiaj na Kiełczowskiej przy przedszkolu ;)

Pozdrawiam kierowniczkę której nie zdążyłem odmachać w dzierzoniowie, która poruszała się czarna 159 na DKL :)

Dziś jadąc i wracając z pracy widziałem tą samą 147 na blachach FZA lub FZGxx447 (teraz dobrze nie pamiętam), rano (ok.7:30) dojechałem do niej na Ślężnej, potem wyprzedziłem na autostradzie między Bielanami, a wjazdem na AOW, a na powrocie spotkałem ją na Armii Krajowej jak skręcała w Borowską (ok. 20:20)- ona stała na lewoskręcie, a ja jechałem na wprost z lewego pasa w kierunku Krakowskiej.

BTW. Kolega może mnie nie kojarzyć bo nie jechałem Alfą.

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Brery jadącej dziś przed 8 w kierunku Trzebnicy na krajowej 5. Mrugnąłeś światłami. Odmachałem w ostatniej chwili.

[MENTION=39784]malgo[/MENTION] powiedz Tomkowi co by skrzynkę ogarnął na forum, bo nie można PW wysłać ;), poszedł mail z mojej skrzynki na o2 :) ( jeżeli źle rozkminiam ,,zależności" to przepraszam :) )

DW: [MENTION=32343]tomaszchwesiuk[/MENTION]

END OT

[MENTION=39784]malgo[/MENTION] powiedz Tomkowi co by skrzynkę ogarnął na forum, bo nie można PW wysłać ;), poszedł mail z mojej skrzynki na o2 :) ( jeżeli źle rozkminiam ,,zależności" to przepraszam :) )

DW: [MENTION=32343]tomaszchwesiuk[/MENTION]

END OT
Przekazane[emoji4]

Sebawroc juz jest wszytsko aktywne wróciło do normy.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Wczoraj widziane dwie Alfy: czarne 159 DTR437.. widziane na parkingu przy Zielonym Centrum w Psarach około 17; srebrne 156 OP..... zaparkowane przy Łódzkiej we Wrocławiu. Pozdrawiam

Kto ma czarną 159 SW 1.9 na tablicach DST z fotelikiem dziecięcym na przednim fotelu
I czyja kobieta jechała nią w piątek po południu od stadionu przez AOW i dalej drogą nr 8?
Fajnie musiało to wyglądać jak dwie identyczne 159 przegoniły wszystko lewym pasem ;)
Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót