• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Dzisiaj jakoś przed godz. 18 widziana ciemna 159 2.2 JTS na niemieckich tablicach z ramkami klubowymi, wjeżdżała na A4 od Wrocławia. Pozdro od byłego alfaholika, jechałem z tyłu Fiatem Bravo II :D

38.jpg

Ustrzelona w Czechach. W Skalnym mieście. :)

Wczoraj na A4 w kierunku zgorzelca nr EWE ______ Pozdrowionka były :)

A dziś we wrocku na skrzyżowaniu grabiszyńska hallera 159 SW ti na numerach PL _333_

Tylko przejeżdżałem a brerka stała na parkingu :-P wracałem z gór sowich gdyż ostatni spocik mnie zainspirował widokami ;-)
Też pozdrawiam :-D

Pozdrowienia dla kierownika oramkowanej 159 SW na rejestracjach DDZ, jechaliśmy A4 spod zjazdu na Strzelce Opolskie aż do samego Krakowa :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kolegę z czarnej GT, rejestracja RBR widzianego przed chwilą pod Arkadami.

pozdrawiam Panią ... dzisiaj na Krzemienieckiej Wrocław godz ok 15:40 srebrna 159 (odmachane) :)

Pozdrowienia dla kolegi w czerwonej 155 przy ul. Sienkiewicza oraz czerwonej 159 (początek rej. POS..) przy rondzie Regana

Dzisiaj około 18 czarna 147 DL? ... z ramkami, widziana pod Factory/ Carrefour w DW

wyklekotał i zadymil JTD

Widziany Franek na głównej łapki były

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 na ramkach widzianego 02,05 na dk5 w okolicy Rusko-Kostomłoty około 11,00 . Machałem ale nie zaważułeś bo nie jechałem bella :( ;)

DZG 156 SW stacjonująca w Studniskach Dolnych obok Zgorzelca. Widziana w Zgorzelcu- człowieku weź zmien ten tlumik. 1.6 ts i tak pierdzisz ze pol miasta cie slyszy, siara dla auta. ;x nie pozdrawiam. I nie spij na swiatlach ;x

Widziana wczoraj o 8:30 na wiadukcie Czarna AR 147 DOL.... na ramkach :D była łapka :D

- - - Updated - - -

13120456_1087848641253910_1409980269_o.jpg Widziana w środę 04.05.16r. blisko Korony, rameczki alfaholicy.org lecz nietypowa ramka :D sorry za foto lecz spieszyłem się :D akurat służbowe auto stoi z boku :P

Dziś widziana srebrna 159 DWL10VY na krajowej 5 przed Wrocławiem około godziny 19. Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót