Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrowienia dla Pani z Czarnej 159 SW(bez ramek) widzianej na Kosmonautów o 8 rano -> Była Łapka :)

Widziane dzisiaj alfa 156 czarna DB****C skręcająca w stronę nowego miasta na krzyżówce Stary zdrój. :)

Pozdro dla czarnej GT aka blackline :) na Jaworskich blachach w drodze Wądroże Wielkie - Jawor. Pomrygane i odmrygane od czarnej 159tki na tablicach ETM

Pozdr dla czerwonej julki widzianej teraz na Karkonowskiej we wro. O ile dobrze widzialam,chyba rej.DSW

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka

Widziana Maupy 147 dzisiaj pod domem i ostatnio pod Orfinem na Listopada.

Wydziargał Idol 2S

Pozdro dla Maupy widzianego dzisiaj na Broniewskiego najlepszego w nowym roku

Pozdrowienia dla 159, z którą mijałem się na Wrocławskiej ok godz. 16 :) w ostatniej chwili zauważyłem łapkę i zamrugałem awaryjnymi :)

Pozdrawiam kierownika 159 sw na blachach DTR, która stała wczoraj w Sobótce na ul. Św. Jakuba :)

Pozdrawiam kierowcę 166 na blaszkach DJ pędzącego wczoraj w stronę Jeleniej Góry drogą numer "5" . Długie i awarie były :)

Pozdrawiam kierowcę 166 na blaszkach DJ pędzącego wczoraj w stronę Jeleniej Góry drogą numer "5" . Długie i awarie były :)
Również pozdrawiam. Pedzilem bo sie spieszylem. Pare maruderow na lecie wczoraj jechalo

Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót