ale.mar.szu
Nowy
Nooo patrz a myśleliśmy o Tobietrzeba bylo powiedziec o ktorej dokladnie kolo mnie będziecie przejeżdżać - bym pomachała z wiaduktu![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nooo patrz a myśleliśmy o Tobietrzeba bylo powiedziec o ktorej dokladnie kolo mnie będziecie przejeżdżać - bym pomachała z wiaduktu![]()
Ewa cie nie widziała ale pozdrawia: )Widziane dzisiaj alfa 156 czarna DB****C skręcająca w stronę nowego miasta na krzyżówce Stary zdrój.![]()
nie. moja śliczna zimuje w garażu. jeżdżę teraz innym, ale tylko do wiosny@monika z to Ty byłaś na Grunwaldzie kolo bp dzisiaj?
Również pozdrawiam. Pedzilem bo sie spieszylem. Pare maruderow na lecie wczoraj jechaloPozdrawiam kierowcę 166 na blaszkach DJ pędzącego wczoraj w stronę Jeleniej Góry drogą numer "5" . Długie i awarie były![]()
Również pozdrawiam. Pedzilem bo sie spieszylem. Pare maruderow na lecie wczoraj jechalo
Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka