Kamilo
Nowy
- Biskupice Podgórne-Wrocław, Poland, Poland
- Auto
- AR 156fl 1.9 JTD Sportwagon Ti 150KM,2005r. :)
Wszystko co dobre szybko się kończypozdrawiam również!
juz po urlopie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Wszystko co dobre szybko się kończypozdrawiam również!
juz po urlopie
Ta alfinka chyba niezrzeszona jest choc na ramkach.Pozdrowienia dla właściciela jasno beżowej alfy 159 DB........(oramkowanej) widzianej dziś koło 18 na ulicy Borowskiej we Wrocławiu
na pewno nie naszaCzyja 159 3.2 Q4 widziana wczoraj w Lubinie
Pozdrawiam zdaje się bodka, znowu przejezdzalem obok tej pięknej gt pod kauflandem.nawet zdjęcie zrobiłem ale teraz nie mam jak wrzucić więc potem. Jeszcze raz pzdr,piękna sztuka.
No to chyba ja,smigalem do pracy na 10.00,pracuje w Jaworze a mieszkam w Strzegomiu.Kurcze jakos Kolegi nie zauwazylem...Pozdrawiam
.
Wysłane z mojego Nexus 4
Pozdrowienia dla Dawida (dawidku11). Mijaliśmy się dzisiaj na ścinawskiej, tyle że my rowerami![]()