• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrowienia dla właściciela bordowej 156 DPL.... zaparkowanej prawie przy moim płocie w Chróstniku, dzisiaj około 15.20:) oraz dla właściciela czarnej GT DO.... mijanego na światłach również w Chro.

Pozdrowienia dla właściciela jasno beżowej alfy 159 DB........(oramkowanej) widzianej dziś koło 18 na ulicy Borowskiej we Wrocławiu

Julka czerwona mrugala do mnie na skrzyżowaniu z Kasprowicza wczoraj bodajże kolo południa a dziś oramkowana 147 w kierunku leclerka

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk

Widziana dzis ok 9.50 na wlocie do Jawora od strony strzegomia Ar 156 fl (chyba sw) jasna z ramkami :)

No to chyba ja:),smigalem do pracy na 10.00,pracuje w Jaworze a mieszkam w Strzegomiu.Kurcze jakos Kolegi nie zauwazylem...Pozdrawiam:).

Wysłane z mojego Nexus 4

Widziana dzis o godzinie 9:00 oramkowana srebrna 156 SW 2.4 zaparkowana pod sklepem na Walecznych :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam zdaje się bodka, znowu przejezdzalem obok tej pięknej gt pod kauflandem.nawet zdjęcie zrobiłem ale teraz nie mam jak wrzucić więc potem. Jeszcze raz pzdr,piękna sztuka.

Dzięki:)aż się zaczerwieniłem od tych komplementów:) Przyjedz w srodę pod most milenijny o 19 to pogadamy:)

Pozdrowienia dla właściciela czarnej 147 DW... oramkowanej stojącej dziś Szczawnie na parkingu:))

Ostatnia edycja:
pozdro dla czarnej 156 w zgorzelcu na rondzie obok carefoura, zjezdzała w strone A4. :) był ramki :) pzdr

Pozdrawiam kolegę w 156 widzianego w Żmigrodzie- to chyba dolnośląskie?
Było to w hurtowni ,,Marek'' Podjechałem Iveco, miałem akurat forumową koszulkę ;)

pozdrawiam srebrna 156 sw , ktora wydaje mi sie miala ramki (przynajmniej biel i czerwien byla) , spotkana na pilczycach przy gorniczej, nie wiem czy widzieliscie jak macham przez ten moment w kazdym razie pozdr;D

Pozdrowienia dla Dawida (dawidku11). Mijaliśmy się dzisiaj na ścinawskiej, tyle że my rowerami :)

Dzisiaj machałem komuś z Peugeota 206 - Jechałem we Wro od Opolskiej w kier. Krakowskiej.

Srebrna, oramkowana 156 z białymi lampami z tyłu - kto to taki ? :)

POZDRO ! :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót