Widziany, Widziana, Widziani :D

Ostatnio widziana w Świebodzicach czarna 156 kombi DB 06**A z ramkami. Czyja to?

Pozdrawiam wszystkich kierowników i kierownice widazianych dzisiaj na skrzyżowaniu Hallera/Wiśniowa/Powstańców ok 10tej - jak mogliście zobaczyć, to nasza 156 jest już bez tyłka :( klopsik na światłach :) proszę z tego miejsca o radę dot. zakładu blacharsko/lakierniczego we Wrocku/Legnicy, który współpracuje z ubezpieczycielami no i ładnie jest w stanie ogarnąc Alfijkę :)

Pozdrawiam wszystkich kierowników i kierownice widazianych dzisiaj na skrzyżowaniu Hallera/Wiśniowa/Powstańców ok 10tej - jak mogliście zobaczyć, to nasza 156 jest już bez tyłka :( klopsik na światłach :) proszę z tego miejsca o radę dot. zakładu blacharsko/lakierniczego we Wrocku/Legnicy, który współpracuje z ubezpieczycielami no i ładnie jest w stanie ogarnąc Alfijkę :)

Polecam "Tomi" przy lotnisku, ul. Braci Waryńskich (czy jakoś tak).

Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej alfy z klubowymi ramkami na skrzyżowaniu Kościuszki i Obrońców Pokoju w Głogowie, którego mijałem dzisiaj w godzinach 13-14. Czyja to Alfa :) ?

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla czarnej oramkowanej 159 DLB mijanej w Lubaniu koło energetyki po 18

Pozdrowienia dla czarnej 166 widzianej na pl. Strzegomskim - jechała Legnicką w strone pl. JP II - dzisiaj przed 8 rano i 159 SW czarna oramkowana wyjeżdżająca z tunelu na pl. Dominikańskim w stronę Kazimierza Wielkiego - tez rano po 8ej - niestety widziana z za szyby tramwaju :P

Pozdrowienia dla czarnej 166 widzianej na pl. Strzegomskim - jechała Legnicką w strone pl. JP II - dzisiaj przed 8 rano i 159 SW czarna oramkowana wyjeżdżająca z tunelu na pl. Dominikańskim w stronę Kazimierza Wielkiego - tez rano po 8ej - niestety widziana z za szyby tramwaju :P

Bardzo możliwe, że to ja - codzienna droga do pracy. Tak czy siak pozdrawiam!

Dziś pod Medicusem widziany Dawid_Zielu :) trochę się zdziwiłeś że ktoś z tak paskudnego samochodu pozdrawia. A ja byłem matki autem i jakoś nie mogłem się powstrzymać :)

hehe, a żebyś wiedział że się zdziwiłem, myślałem iż coś nie gra ze światłami. Miałeś miejscówkę w pierwszym rzędzie widząc akcję pod Medicusem :confused: Dziewczyna o mało nie wyrżnęła mi w auta 30 m wcześniej i jak gdyby nic pojechała dalej, dopiera jak wytknąłem jej to małe\wielkie zaniedbanie.

pozdrowienia dla Alfy 156 na DGR w Górze. Jechałem służbowym Partnerem mrugnąłem ale nie wiem czy zczaiłeś :P:D

pozdro dla kolegi z czarnaj GT na Wrocławskiej były światełka

Dzisiaj koło 09:00 widziana zaparkowana przy kościele w miejscowości Wołczyn szara 147 na OB z tyłu rameczki były z przodu już niestety nie :p

Pozdrowienia dla czerwonej 145 (Marcinl80) widzianego dzisiaj po 18 w Leśnej. Akurat wsiadałem do auta.

Ksiazelasic - ładnie wyjechałem Ci Bravo GT na parkingu pod domem ? :D machałem, ale grafitowe Bravo GT to nie strzała, więc mogeś nie załapać :P

Amortyzatory
Powrót