Widziany, Widziana, Widziani :D

Dziś wpuściłem przed siebie w Żywcu kolorystycznie identyczną belle z moją, 156 selspeed.. Pan podziękował i po chwili jazdy pienie błysnął awaryjkami i zawinął na most.. Pozdrawiam SZY 9W.. Ciekawe czy właściciel jest na forum zarejestrowany :)

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 z lotką z tyłu, który mrugnął do mnie światełkami pod halą targową Tęcza.

PS. Jadąc wczoraj późnym popołudniem widziałem na moście przy śluzie Zacisze masę aut ewakuowanych z zagrożonych zalaniem terenów. Auta poustawiane były na pasie zieleni rozdzielajacym jezdnie. Wśród samochodów dostrzegłem również srebrną GTV-kę. Jako kierowca tego cuda, serce mi zadrżało na myśl, że Belli mogłoby się coś stać.

Mam nadzieję, że woda, która teraz będzie opadać nie wróci w sile i oszczędzi Wrocław.

*** Dzisiaj we Wrocławiu na Wyścigowej stała za mną czarna, b.ładna 166-tka :)
błysnąłem tylko awaryjnymi ;)

Ktoś stąd ?

*** Od Magnic jechała za mną też czarna 156-tka 2.4 dieselek: DWR14408 - skręciła koło LEONI-KABLE w Wierzbicach (?) - kto to :) ?
Chwalić się, kto chciał zabłysnąć :D ?
(ja nie szalałem, bo nie jechałem sam :P)

Często na drodze wroclaw-oborniki śl. mijam się z 156 na blachach DWL i ramkach klubowych.
- Ja jeszcze kilka dni latam na czerwonych blachach.

pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 156 mijanej dzisiaj, tj. sobota, około godz. 16 w Legnicy w pobliżu przejazdu kolejowego przy wyjeżdzie na Złotoryję, zdążylem zauwazyc ramki klubowe jednak na identyfikację rejestracji zabrakło juz czasu:) oczywiście były łapki...pomachane...odmachane:)))

Miałem trąbić, ale straszyć nie chciałem... :D Zresztą w ostatniej chwili się zorientowałem i : "HYYYYYYY ! TO MOJA ! PATRZ TO MOJA ! :D"

Zapatrzyłem się (zacząłem myśleć: ooooooo fajna... ciakawe, czy to ktoś z forum... zacząłem od koloru... ehe... taka jak moja była... ooooooo i felgi też takie... ktoś nawet zaciski pomalował jak ja ;o ... Alfa rusza - rzut oka na kierowcę ;) - KURDE ! TO TA ! :D)

dziś 15.06 jakoś po godzinie 18 minąłem się na osobowickiej z kolegą w srebrnej 156 na blachach FZG - przybiliśmy "piąteczkę" i pojechaliśmy każdy w swoją stronę - pozdrawiam !!!

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 146,
Widzianego wczoraj koło 15 na Autostradzie A4 (kierunek zachód) - jakieś 100km przed Wrocławiem
Nie pamiętam niestety Nr rejestracyjnych ale może był z Wrocławia ;p

pozdrowionka dla kierownika który parkuje na Góralskiej, czarna 156 2.4Jtd na blachach ze Świdnicy, ramki klubowe są - po stanie wnioskuje że niemal nóweczki ;-)

A kto w Alfie GT z podkładkami mnie dzisiaj po 7 rano na A4 przed Bolesławcem (po)budził? ;-)
To nie czasem Ty, holdek?
Z reguły nawet nie ganiam po autostradach, bo mnie to nie kręci, ale dla klubowicza zrobiłem wyjątek ;->

Pozdrawiam, d.

po 7 rano na A4 przed Bolesławcem (po)budził? ;-)

Ano ano, testowalem sobie wariant do Pragi przez Zgorzelec, pozdrowiłem światełkami jak trzeba, a tu kierownik w palnik :)

ja na tempomacie na autostradzie jezdze i jak zauwazyles jade w miare delikatnie i nie daje sie podpuszczać :)

ładnie Twoja maszynka chodzi! naprawdę daje rade! i wyglad przyjemny dla oka ;-)

pozdrowionka!

Nie takie nóweczki. Pozdrawiam kierownika.

A ja pozdrawiam wszystkich kierówników z alf parkujących na góralskiej. Naliczyłem jednego dnia:

- Grafitowa 156, z bagaznikiem dachowym i czerwoną skórą zawsze stojąca na początku ulicy
- granatowa 156 FL 1.9 16v na tablicach NO
- czarna 156 na podkładkach, troszkę zużyta ;)
- szara GT na podkładkach z porysowanym bokiem
- czerwona 145
- srebrna 159 mJet

Trochę tego jest ;)

chętnie bym zajrzał ale o tej godzinie będę już poza Wrocławiem - urlopik :) bawcie się dobrze !!!

Amortyzatory
Powrót