• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrawiam Kolegę z AR 166 na ramkach forum widzianej wczoraj (sobota 19.12.2015) ok 9:20 na skrzyżowaniu skręcał na światłach z ul.Tarnowskiej w ul. Bohaterów Warszawy.

[MENTION=26582]TriXter[/MENTION] widziany 23.12.2015 w miejscowości Niestachów. Były łapki na pozdrowienie.

Pozdro dla Kolegi z AR156 TOS.... na ramkach forum widzianej dzisiaj po 16 na parkingu przy Biedronce na Al. Solidarności w Kielcach. Przejeżdżałem obok Kolegi i pomrugałem światłami z mojej 156SW :)

Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej 147 przed fl o rej. TOS/TOP ( nie przypomne sobie :P ) mijanej wczoraj koło 11:00 przy światłach w Zagórzu (woj. podkarpackie), była łapka z mojej strony :)

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147-ki TK..... na ramkach forum zaparkowanej wczoraj o 17 z minutami pod sklepem JYSK w Kielcach na ul. Radomskiej.

Pozdrowienia dla kierowców GT i 159SW na ramkach forum wyjeżdżających za sobą dzisiaj na światłach z ul. Konopnickiej w ul. Warszawską około 16 w Kielcach. Stałem na światłach.

pozdrowienia dla kierownika Alfy 147 biało czarna widziana na parkingu na dworcu-rynku dziś w busku koło 14 :)

pozdrowienia dla kierownika oramkowanej czarnej 147 fl widzianej na krzyżówce ślaska/sandomierska we wtorek po południu :d

Pozdrowienia dla kierownika 156sw na ramkach TK 55... widzianego na bocianku dzis o 18 :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrowienia dla ładnej brązowej 159 SW na rejestracji TK na ramkach stojącej dziś pod biurowcem na Armii Krajowej 19 w Krakowie :)

Pozdro dla kierownika czerwonej 156 SW widzianej wczoraj na ulicach Warszawskiej>Zagnańskiej>Żelaznej. Wariat z niebieskiego Picanto :]

Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 TK.... (wczoraj chyba była na spocie) widzianej dzisiaj po 7 na skrzyżowaniu ul.Wrzosowa ul.Popiełuszki koło Castoramy. Jechałeś w stronę Bukówki ja skręcałem w stronę Morawicy.

Pozdrawiam Kolegę z 159 TK.... na ramkach forum widzianego wczoraj po 16 parking koło piekarni Złoty Kłos w Kielcach osiedle Barwinek :)

Srebrna GT na ramkach klubowych rej. TSK, czarne felgi, widziana dziś ok 14 w Skarżysku koło Zeorka, czyja? :d

pozdrawiam

Alfa mojej żony :)

Pozdrawiamy :)

Fajnie wiedzieć, moja GT w końcu ma towarzystwo w TSK :)

Powiedz żonie żeby była czujna, wypatrywała czarną GT i żeby nie zdziwiła się jak jej kiedyś pomacham :D
Ciebie jeszcze namierzyłam w niedziele ok 13 koło kościoła okolice Lidla.

pozdrawiam

Fajnie wiedzieć, moja GT w końcu ma towarzystwo w TSK :)

Powiedz żonie żeby była czujna, wypatrywała czarną GT i żeby nie zdziwiła się jak jej kiedyś pomacham :D
Ciebie jeszcze namierzyłam w niedziele ok 13 koło kościoła okolice Lidla.

pozdrawiam

Żona czasem daje mi pojeździć :)
Teraz Ciebie nie widziałem, ale wcześniej czarna GT widziana była kilka razy :P

Do zobaczenia:D

Pozdrowienia Pani Agnieszko od byłego wychowanka z Bliżyna;) Często widuję czarną GT w Skarżysku ale nigdy nie zwróciłem uwagi na kierowcę, teraz już będę pamiętał ;)

Amortyzatory
Powrót