Widziany/Widziana, pozdrowienia na drodze

Widziana dzisiaj srebrna 156 na dziesiątce przed Płońskiem godziny mocno popołudniowe...

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowniczke AR GT ...ramki klubowe WD....czwartek po 20ul. Marszałkowska.. Były łapki w górze:)

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla pięknej grafitowej Giulietty na ramkach WAH mijanej przed chwila na Dźwigowej. Dzięki za pomruganie [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam kierowcę Czerwonej 159 z klubowymi ramkami rejestracja chyba OPO. Spotkałem Cię dziś na świętokrzyskiej koło 20, jechałem za Tobą w stronę ronda ONZ. :-)

Pozdrawiam 147 na WSC widziana w sobotę około 10h na starej dwójce w kierunku Sochaczewa łapka była.

Pozdrawiam kierowce czarnej Brery z Wawra, czesto widuje Cie na Patriotow, ostatnio machnelismy sobie. Pozdrawiam ze 159 na WWL.

Witam ..przyznawać sie kto mi wizytówkę alfahollikow[emoji16][emoji16][emoji16]wsadził za szybę[emoji41][emoji41][emoji41]na św. Wincentego[emoji16][emoji16]oczywiście pozdrawiam

Pozdrawiam...kierownika lub kierowniczke..Widziana po 17 Wisłostrada.. Czwartek...
416.jpg

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 na WPI mijanej dziś na ''50" koło Góry Kalwarii, pomrugane - odmachane [emoji2]

Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla sąsiada z pieknej 156. Dobrze, ze parkujesz daleko od Januszy! :)
156.jpg

Pozdro dla kierownika z czarnego Stelvio (ależ to fantastycznie wygląda [emoji7]) na WJ na S7 za Jedlińskiem

Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla kierownika czarnej 159 SW nr rej. WPN, widziana dziś na DK 7 w okolicach Załusk :)

Pozdrowienia dla szarej 166 V6 z którą zjeżdzaliśmy z mostu północnego od czerwonej Barchetty ;)

Pozdrowienia dla alfy 166 WN xxxx z klubowymi ramkami widziana na Powstańców Śląskich dziś koło 18

Pozdrowienia dla kierownika z szarej? Srebrnej? Bezowej? GT na WN numeru nie pamietam. Widziałem cię dzisiaj w Myczkowcach na Podkarpaciu, przy samej zaporze

Pozdrowienia dla pani z Czarnej Giulii na ramkach z numerami WW, z którą trzymaliśmy się od A2 aż po zjazd w Marynarska na Mokotowie. Świetna jazda!

Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla użytkownika czarnej Giulii z numerami WN na klubowych ramkach mijanego przed chwilą na ulicy Dźwigowej :)

Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót