Widziani

• Autor wątku Autor wątku Cezi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Cezi

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 1,9 JTD 2004 FL
Nie muszę chyba wiele pisać bo każdy będzie wiedział o co chodzi:confused: Większość regionów ma taki temacik także myślę że i u Nas taki się przyjmie:) Zatem rozglądajcie się, pozdrawiajcie, zapamiętujcie i wpisujcie:D

Dziś widziani to Jadante, Paczek i Wodzu oczywiście na spocie w suwaliszkach:P Po spocie widziana jeszcze srebrna 156 SW na gołdapskich blachach:cool:. Może kolega nas nie znalazł...????:confused:

Ja dziś z reszta jak codziennie widziałem pistacjową 156 na suwalskich numerach, która parkuje pod starostwem, a kierowniczką jest jakaś ładna pani.

Giżycko ul. Wilanowska ok godziny 13.00 widziana błękitna AR 156 na tamtejszych blachach:P pozdr

Dziś około godziny 15.30 na ulicy Wojska Polskiego w Ełku widziana Alfa 156 koloru bordowego:P Może to Sebek...:confused:

Wczoraj w Piszu okolo godziny 17.30 widziana czarna piekna 156 . Blachy NPI

Dzisiaj kilak minut po 10 na ul Wojska Polskiego w Ełku widziany daro954 w swoim błyszczącym sreberku:D

Dzisiaj okolo 14 na parkingu przy szpitalu w Piszu widziana AR 157 czarna na Lomzynskich blachach

Dziś około godziny 15.30 na ulicy Wojska Polskiego w Ełku widziana Alfa 156 koloru bordowego:P Może to Sebek...:confused:

He, he nie koloru nie zmieniłem ja mam lazurowy błękit nieba :D a to była przed FL czy po FL?

Sebek jak spojrzysz na datę posta to zobaczysz że napisałem go jeszcze przed naszym spotem w Ełku:P A jakoś ostatnio w któryś czwartek nad wieczorkiem widziałem Ciebie na rondzie (wylot na Augustów). Akurat wracałem z traski firmowym autem:driver:

Co nie raz widze w Piszu wracajac ze szkoly 2 piekne 156 na piskich blachach. Jedna czarna, druga czerwona . Obie przed FL . Czasem takze mozna zobaczyc bordowa 146 po FL . Ktos z klubu?

No i wkoncu ktos w Bialej :D czerwona 146 po FL ;) Moze wkoncu bede mial kolege z klubu w miecie xD

A ja Wam powiem, że w Olsztynie multum Alf jeździ :) Pod Media Marktem bardzo często stoi 146-tka czerwona, na starej Warszawskiej często widuję czarną 145-tkę (chyba boxerek). Na partyzantów nieopodal komendy (przy banku) stoi srebrna 156-tka (bodajże) ;) Często też mijałem wiele 145-tek podczas przejażdżek po mieście :P Ciekaw jestem czy niektórzy z tych kierowców to bywalcy tego forum :)

z tego co wiem to jest warminsko mazurski klub alfy ale jakos brak tam zycia..

Miłośników w regionie nie brakuje ale udziela się mało osób. Na forum Warmii i Mazur życia jest tyle ile wykreują użytkownicy.

Obecnie planowany jest w styczniu wyjazd weekendowy do domku koło Barczewa i integracja ludzi. Koszty niewielkie a nad atrakcjami pracujemy :)

Wpadajcie zamiast mówić, że się nic nie dzieje :) Niech się zacznie dziać!

http://alfaromeo.mazury.pl/viewtopic.php?p=3947#p3947

PS. widzę, że Sebek nawet nasze logo wykorzystuje :) i słusznie

Amortyzatory
Powrót