• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziani

• Autor wątku Autor wątku Cezi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrowka kierownicce alfa 156 blaszki BHA z ramkami klubowymi widziana w Bielsku Podlaskim na mickiewicza przy BPO BP...chyba troche klakson i machniecie reka ja zdziwil:)....i [ppozdrawiam kierowce 147 blaszki z niemiec:) ale pomachane i odmachene poniedzialek przy wyjezdzie z Bielska w strone Bialego...

Pozdrawiam kierowce alfy z pod cpn mlekovity w Wys-Maz, jeżdżę tam ciezarowym
Dzieńdobry
Chyba od niedawna jeździsz, bo ogólnie wszystkich kierowców znam?????
Twojej twarzy z parkingu w Łomży nie kojarzę

Ostatnia edycja:
Proszę Ciebie od prawie 2 lat. W Łomży Bylem na chwile miałem dojechać ale druga połówka kazała do domu (wstyd) :P

Jemu raczej chodził o tak inaczej wyglądającą SW- trochę wyróżniającą się w tłumie ;)
Skoro tak to ty latasz błękitną SW na BSI jakoś tam dalej, którą parę razy widziałem w Ciechanowcu i jak skup był obok stacji to też tam ją widziałem?????????????

Ostatnia edycja:
Alfa kylo na 100% bo juz uzgodnione, swoja droga nie skojarzylem Ciebie w poniedzialek a widzielismy sie, dopiero jak wracalem zobaczylem 156 w myjni. Zapisales mi auto ze bylo umyte he he?

Wysłane z mojego PSP3502DUO przy użyciu Tapatalka

66NN, poniedziałek to był ciężki dzień w robocie ciebie to skojarzyłem dopiero wieczorem jak wbijałem mycia

Ostatnia edycja:
Jemu raczej chodził o tak inaczej wyglądającą SW- trochę wyróżniającą się w tłumie ;)
Skoro tak to ty latasz błękitną SW na BSI jakoś tam dalej, którą parę razy widziałem w Ciechanowcu i jak skup był obok stacji to też tam ją widziałem?????????????

Zgadza sie co do Ciechanowca

Ostatnia edycja:
W sobotę 01-08-2015 między 21:00, a 22:00 w Tykocinie widziałem srebrną AR GT z długą anteną CB na blachach BWM.

Pozdro dla kierownika z ciemnej 159 SW na ramkach i nr BSI na krajowej 7 - stałeś bidoku w MEGA korku w kierunku Gdańska :P

Łódź pozdrawia kierownika czarnej poliftowej 166. Wypatrzona na parkingu Tesco w Suwałkach ok 17:30 :)

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 BI.... na ramkach forum widzianej dzisiaj na 7 w okolicach Miechowa :)

To chyba byłem ja :) Również pozdrawiam i przepraszam, ale zauważyłem Cię dopiero jak mnie minąłeś :)

Ładnie ladnie slonik:)Podlasie się odwiedzalo:)jak będziesz gdzieś koło Bielska daj znać bo brat ma mi coś do przekazania przesyłkę :)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Hmm a to zmienia postać rzeczy :)a już myślałem że gdzieś u nas w okolicy:)jak na forum Podlasia :)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót