• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Wesołych Świat

dudzik87

Nowy
Auto
147, 1.6 16v 105 km
W dzisiejszym dniu jako że dzisiaj Magiczny dzień Wigilii chciałem Wam moi drodzy przyjaciele złożyć najlepsze życzenia, zdrowych, wesołych i bardzo rodzinnych Świat Bożego narodzenia
Oraz wszystkim mobilnym bezpiecznej i szerokiej drogi
pamiętajcie o naszych kochanych Autkach w tym okresie one też potrzebują naszego Ciepła:):)
Wesołych Świat Kochani :)

Wesolych swiat i szczescia w nowym roku. I do zobaczenia na drodze.

Wesołych świąt, smacznego karpia oraz najlepszego w nowym roku.... a z motoryzacji to niższych cen paliwa :eek:, mniejszego spalania w bellach oraz do zobaczyska na trasie... :D

również chciałem życzyć wszystkim Wesołych i spokojnych Świąt, szerokich i równych dróg, +50 kW dla belli :) oraz dużo zdrowia i kasiorki :)

Ja się również dołączam - zdrowych pogodnych i rodzinnych świąt i wszystkiego o czym marzycie w Nowym Roku :)

to odemnie też życzenia dla was alfisti jak i dla waszych rodzin, bliskich - zdrowych, spokojnych świąt, hucznego i szczęśliwego nowego roku oraz samej przyjemności z użytkowania auta :D w nadchodzącym nowym doku.

Ja tez życze Wszystkim Zdrowych i Wesołych Swiąt:) a także szerokości i przyczepności.
Do zobaczenia na drodze:)

POzdrawiam KULI

Również życze zdrowych i wesołych świąt. Szerokich i nie podziurawionych dróg :))

Wesołych Świąt, szerokiej drogi i niezaowdności na drodze :D

Chciałbym życzyć wszystkim taniego paliwa, bezawaryjnej, bezwypadkowej jazdy, nieschodzącego uśmiechu na twarzy, wesołych świąt, smacznego (z Zatora?!) karpia i wszystkiego co sobie "moi" Alfisti wymarzą.
Wesołych świąt.

Amortyzatory
Powrót