• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Wersja silnikowa + DPF?

Auto
ALFA 147 1.9 JTDm 16v
Witam, w końcu nabyłem swoją pierwszą alfe (mój drugi samochód) jestem bardzo zadowolony po tygodniu użytkowania ale mam parę pytań :)
Chciałbym się dowiedzieć czy mój egzemplarz ma DPF, bo raczej nie udało mi się tego potwierdzić a to co najmniej chyba dziwne: VIN:
ZAR93700005162813
I jaki silnik to posiada zwykła JTDczy tak jak na bagażniku JTDm no chyba że to żadna różnica :) auto sprawdziłem z Niemiec :) mam nadzieję oryginalny przebieg 127k :) (a tu foteczka tylko że już nie na aluskach, :( )

WysłaIMG_20161221_152708_HDR.jpgIMG_20161221_152708_HDR.jpgne z mojego MI 5 przy użyciu TapatalkaIMG_20161221_152708_HDR.jpg

Ostatnia edycja:
http://i.imgur.com/vDeuQdn.png

U Ciebie polift, czyli JTDm bez znaczenia ilość zaworów. Tyle w temacie roznic.

Jeśli chcesz dowiedzieć się czy masz dpf to skorzystaj z eper'a i tam sprawdź czy masz informacje, ewentualnie auto na podnośnik. Podpowiem że DPF wkładali opcjonalnie od 2005 roku.

U Ciebie polift, czyli JTDm bez znaczenia ilość zaworów. Tyle w temacie roznic.

Jeśli chcesz dowiedzieć się czy masz dpf to skorzystaj z eper'a i tam sprawdź czy masz informacje, ewentualnie auto na podnośnik. Podpowiem że DPF wkładali opcjonalnie od 2005 roku.

Jak wpisuje na jednej ze stron z częściami gdzie (foatclub) wpisuje się vin to nie widzę dpf a w częściach które mógłbym kupić... Co mnie cieszy :) dzięki za odpowiedź :)

[MENTION=24546]LukaSS[/MENTION]
Tak, właśnie tu nie mogłem go znaleźć...

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót