Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Hej a regulację zaworów w TS 1.8 8v pomożecie ogarnąć? Ile by to kosztowało i ewentualnie jaki jest czas takiej operacji? Chciałbym też wziąć w tym udział popatrzeć sobie i nauczyć się.
Siema!
Macie może możliwość podpięcia w swoim garażu alfy do kompa? Bo wyskoczył mi ostatnio Check Engine i chciałem zobaczyć co to może być, a do was mam blisko.
Ostatnio wymienialem panel sterowania szyb i z tego co sie dowiedzialem musze zrobic osiowanie aby licznik km przestal mi mrygac i tutaj pytanko czy dalibyscie rade mi to ogarnac + zakodowanie kluczyka(kod posiadam)
Mam pytanie, czy naprawy blacharskie w postaci spawania podłogi w 145 też robicie, czy to już za grubo?
Jaki byłby koszt wymiany rozrządu w 1.6TS bez wymiany wariatora.
I chyba najważniejsza dla mnie kwestia, to na jak długo trzeba zostawić auto, żeby wymienić np wspomniany rozrząd. trzeba się jakoś umawiać do przodu, czy jak to wygląda. Jak z częściami, trzeba własne, czy masz dobre ceny?
Spawanie odpada: brak sprzętu i umiejętności
Wymiana rozrządu TS to 200pln.
Co do terminu to pracujemy głównie wieczorami i weekendami więc kwestia dogadania / umówienia.
Na jak długo? Jakiś dzień w weekend lub ze dwa wieczory jak wszystko sprawnie pójdzie (czasem coś nie idzie lub trzeba coś dokupić, zamówić itp...). Najbliższy termin to raczej po nowym roku.
Ceny części mogę sprawdzić i podesłać dla porównania. Możesz przywieźć swoje graty.
@andy1980: nie zakładałem tego modułu, ale możemy spróbować
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.