• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

wasze przebiegi..

• Autor wątku Autor wątku lukas
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja już nie piszę ile ma moje Audi- dwa prędkościomierze wymienione bo sie liczniki psuły- dwa razy po 200 000 (te auto jest od 91 roku w rodzinie)

fiergloo napisał:
Ja już nie piszę ile ma moje Audi- dwa prędkościomierze wymienione bo sie liczniki psuły- dwa razy po 200 000 (te auto jest od 91 roku w rodzinie)
i to wszystko na jednym silniku?

146 1.4 TS rok 97 206tyś km od około 20 tys z gazem i śmiga jak ta lala, w sumie zerowe zuzycie oleju

Moja 155 1.8 TS 92r. 280 000km przebiegu, w tym 120 000km na gazie.Silnik pracuje ok. nie dłubałem jeszcze w nim nie było potrzeby, skrzynia biegów też ok. wsteczny wchodzi płynnie.

black146 napisał:
146 1.4 TS rok 97 206tyś km od około 20 tys z gazem i śmiga jak ta lala, w sumie zerowe zuzycie oleju

A wypisują że Alfy 145/6 są awaryjne. A tu proszę..Gratuluje udanego samochodu

AR 156 2.0 rocznik 99/00 przebieg 164 tys stan idealny.rok czasu nia jezdze i wszystko gra.nie zamienilbym na zadna inna.chyba ze ktos chce sie wymienic na 159 lub Brere :mrgreen: a wiec jest ktos chetny? :mrgreen:

AR 156 2.4 JTD rocznik 99, przebieg 209 tys, z czego 29 ty zrobilam od kwietnia samodzielnie:P albo samonożnie:)...i tez ani jęknie...kochana alfunia:)

a ja mam 92 i pokazuje ze przejechane 168 tys i nie dziala mi licznik :D juz przed kupnem nie dzialal i niewiem ile moze miec :( ale sadze ze chyba ktos go chcial cofac bo cos bylo spalone w srodku itp i po wymianie nadal nie dziala :(

Sprawdź kostki które są pod maską(w okolicach akumulatora chyba)

Majkel napisał:
Sprawdź kostki które są pod maską(w okolicach akumulatora chyba)
nic nie daje juz przerabialem :D nawet z siwym dwie plytki wymienilismy, w domu po wymianie na "sztucznym pradzie" ruszyly sie metry ale wskazowka nie a w aucie nawet nie drgnelo, chyba zrobie osobny temat do tego, tez pewnie na dlugie dyskusje :D co glowa to pomysl

siwy144 napisał:
Korczu napisał:
siwy144 napisał:
Ale macie przebiegi :) 33 93.11 pierwsza rejestracja to dziś zrobione 155 tys.

tak to jest jak autko sie tylko myje i chucha na nie :mrgreen: zarcik

Czasem tez jezdzi ;)

haha niewiem kiedy jak Ty wiecznie ja rozbierasz i cos majstrujesz w niej albo siedzisz na gadu i forum :lol:

156 98 rok 198 tys gdzoie jak kupiłem auto w 2004 maiał 67 tys co daje ze robie 43 tys rocznie chyba kupie sobie dizla wow nie licze ile na paliwo idzie :mrgreen: a to prywatne auto

ja mam 172.000

ale to nic... Peugeot, ktorego sprzedalem, mial ponad 400.000 i nadal jezdzil i jezdzi. Zuzycie oleju znikome. Ciekawe, ile 156 bedzie brala....

Amortyzatory
Powrót