[GTV] Warto Kupic?

• Autor wątku Autor wątku alveos
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam serdecznie!
Zastanawiam się nad dołączeniem do Waszej społeczności, do tej pory użytkowałem 406 coupe i zamierzam zachować część pieniędzy po jego sprzedaży i przesiąść się na GTVkę, dlatego też prosiłbym o pomoc wyżeraczy w ocenie egzemplarzy, które mnie interesują :)
http://allegro.pl/alfa-romeo-gtv-2-0-twin-spark-skoa-klimt-alu-16-i3164128508.html - rzucił mi się w sumie jako 1. w oko z racji, iż jest po 1. lifcie, jednak brak znaczków pininy i dosyć niska cena nieco mnie obawiają. Naklejki odrazu do usunięcia, jednak oryg. spojler również na plus. Przebieg również jest chyba tajemnicą :)
38 sztuk na chwilę obecną tylko na allegro, więc ciężka droga chyba przede mną w poszukiwaniu auta :) Może ktoś ma do polecenia jakąś sztukę? Chciałbym zamknąć się w 9 tys. wraz z LPG. Interesują mnie tylko TSy :)
kolego jezeli chcesz pewna i zadbana gtv to mam taka do zaoferowania, 96rok, 95tys przebiegu, gaz montowalem w lutym ubieglego roku i zrobilem moze ze 3tys km na nim, oczywiscie na gwarancji gaz, silnik bral olej wiec jest wymieniona głowica, uszczelniacze, pierscienie,olej filtry i nowy rozrzad przy okazji zalozone nowe panewki, od tamtego czasu samochod przejechał 4km, słownie cztery km. i od listopada stoi w garazu nie ruszany, ale teraz wyjechalem nim w tym tygodniu i cos mu sie odechcialo byc idealnym, bo przestal dzialac alarm i kierunkowskazy, co do lakieru stan idealny, skora poliftowa czarna nie zniszczona nawet nie ma przetarcia, a z dodatkow ma spoiler i błotniki od cup-a, oraz dolozony hid xenon, cenie go ok 11tys jezeli by interesowalo,

Jeśli nie chodzą kierunki to pewnie padł przekażnik pod kierownicą obok bezpieczników :) miałem ostatnio ten sam problem ;) pasuje od BMW tylko nie pamietam modelu dokładnie który to. ;) Cuma_borek nie jesteś zainteresowany sprzedażą samego Pakietu Cup ?? :> pewnie nie ale zawsze warto spytać ;)

co ty, drugi pakiet juz kompletuje, brakuje mi tylko progow i zakladam do 3.0v6 ktora zostaje u mnie, co do przekaznika, to padl by tylko od tego ze samochod stal z odłaczonym aku?

Jak najbardziej może paść :) miałem to samo po tej zimie :) wyjmij go przepsikaj sprayem do elektroniki i powinno smigać ;) chyba ze padł całkiem.

powiedz mi gdzie on jest dokladnie to zajrze do niego, ale dzis wyjechalem wreszcie z garazu i co sie okazuje, swiatla z przodu tez przestaly dzialac, szyba kierowcy nie opuszcza sie ani nie podnosi, i wentylatory chlodnicy chodza w trybie ciąglym, kaszana na calego

Cuma, masa sie moze gdzies gubic. lub 30A którys z bezp.

cuma_borek
widze ze ogarnales bledy bo znowu sprzedajesz :P

ogarnalem bo pogoda wreszcie pozwolila wyjechac z garazu, a przyczyna byla banalna, przepalony przekaznik abs, ktory nie dawal pradu na swiatła

spoko,
to moze bede mial dla Ciebie klienta
bi in tacz :P

na razie kolega chce warszawskie rodzyny poogladac, ale ze wybor ograniczony to wtedy pewnie bedzie czas na dalsze wycieczki :P

Wizualnie nie jest źle, ciekawe co się kryje za tą atrakcyjną ceną;] ale jeżeli masz trochę kasy w zapasie na jakieś ukryte chohliki to bierz. Tylko żeby później nie było "jednak koledzy mieli racje że alfy się psują" ;] pozdrawiam

Wizualnie nie jest źle, ciekawe co się kryje za tą atrakcyjną ceną;] ale jeżeli masz trochę kasy w zapasie na jakieś ukryte chohliki to bierz. Tylko żeby później nie było "jednak koledzy mieli racje że alfy się psują" ;] pozdrawiam

Psują się na własne życzenie - kupuje się zajeżdzone auta w niskiej cenie i wymaga się nie wiadomo czego. Ja sprzedaje v6 tb w super stanie za 12 tyś i jak dotąd był tylko jeden oglądający - czemu nie kupił ? cyt. " Nie byłem przygotowany na taką kwotę " no cóż, nie bede nikomu robił prezentu i oddawał v6 w cenie TS

Ludzie teraz wszystko chcą za darmo, ja byłem przygotowany na cenę za którą auto było wystawione i nawet się nie targowałem, dostałem nowe oponki fuldy do autka i komplet zimowych w dobrym stanie. Dbam i śmigam ;] swoją drogą takie tb to ma pewnie odejście;]

Amortyzatory
Powrót