cuma_borek
Nowy
- Auto
- była 145 BX Zender, jest 166 2.4jtd progression, GTV 2.0TS oraz 3.0v6 Cup
kolego jezeli chcesz pewna i zadbana gtv to mam taka do zaoferowania, 96rok, 95tys przebiegu, gaz montowalem w lutym ubieglego roku i zrobilem moze ze 3tys km na nim, oczywiscie na gwarancji gaz, silnik bral olej wiec jest wymieniona głowica, uszczelniacze, pierscienie,olej filtry i nowy rozrzad przy okazji zalozone nowe panewki, od tamtego czasu samochod przejechał 4km, słownie cztery km. i od listopada stoi w garazu nie ruszany, ale teraz wyjechalem nim w tym tygodniu i cos mu sie odechcialo byc idealnym, bo przestal dzialac alarm i kierunkowskazy, co do lakieru stan idealny, skora poliftowa czarna nie zniszczona nawet nie ma przetarcia, a z dodatkow ma spoiler i błotniki od cup-a, oraz dolozony hid xenon, cenie go ok 11tys jezeli by interesowalo,Witam serdecznie!
Zastanawiam się nad dołączeniem do Waszej społeczności, do tej pory użytkowałem 406 coupe i zamierzam zachować część pieniędzy po jego sprzedaży i przesiąść się na GTVkę, dlatego też prosiłbym o pomoc wyżeraczy w ocenie egzemplarzy, które mnie interesują
http://allegro.pl/alfa-romeo-gtv-2-0-twin-spark-skoa-klimt-alu-16-i3164128508.html - rzucił mi się w sumie jako 1. w oko z racji, iż jest po 1. lifcie, jednak brak znaczków pininy i dosyć niska cena nieco mnie obawiają. Naklejki odrazu do usunięcia, jednak oryg. spojler również na plus. Przebieg również jest chyba tajemnicą
38 sztuk na chwilę obecną tylko na allegro, więc ciężka droga chyba przede mną w poszukiwaniu autaMoże ktoś ma do polecenia jakąś sztukę? Chciałbym zamknąć się w 9 tys. wraz z LPG. Interesują mnie tylko TSy
![]()